Paty 14.11.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 przed chwilą zniknąl mój wątek w którym napisałam że przestaję istnieć na tym forum ponieważ Redakcja mnie lekceważy i usuwa wątki w których się wypowiadałam na różne tematy jezeli Redakcja chciała usunać tekst MIMI nie mam nic przeciwko temu ale dlaczego usuwane jest to co ja napisałam jako założycielka tematu to nie szanowanie swoich forumowiczy znowu mimi narozrabiła a ktos inny oberwał potwierdza to moje postanowienie że nie ma już po co tu zagladać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.11.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Przepraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.11.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Paty, w czasie wojny ofiary w ludności cywilnej zawsze są Ale z czata nie zrezygnujesz? mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Paty, pozwól sobie trochę ochłonąć i zostań z nami, bo jesteś tak samo wartościowy forumowicz jak każdy z nas... I nie miej Redakcji za złe, że nie może reagować tak szybko jak sobie tego życzymy... Przecież ostatnio się tu tyle działo, że już najzdrowszy umysł..., lekko się pogubił...To były warunki, nie do przewidzenia.., taki mały stan wojenny.., na który nikt z nas włącznie z Redakcja nie był przygotowany... Dajmy temu czasu.., przejdzie i będzie dobrze..., zobaczysz... Pozdrawiam Cie serdecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.11.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Droga Redakcjo mój post do Selimmka dotyczący 2 krzynek piwa też został usunięty a pewnie nie był szkodliwy.Może się mylę? A mnie nikt nie przepraszał...A to miłe jest...Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.11.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Droga Redakcjo mój post do Selimmka dotyczący 2 krzynek piwa też został usunięty a pewnie nie był szkodliwy. Może się mylę? A mnie nikt nie przepraszał... A to miłe jest... Bardzo. Wiem , ze to nie to samo, ale ja Cie przeprosze w substytucie Reda Lafcadio Przeraszam! Wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.11.2005 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 wracam na forum................to uzależnienie............ ale obiecuje ze to odejscie i powrót to tylko jeden jedyny raz........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 15.11.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Fajnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.11.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To juz jest uzaleznienie...... ja jestem na etapie wnetrz i tez jestem od nich uzalezniona Czlowiek mogl oko nacieszyc i odpoczac po pracy A teraz trzeba samemu sobie to wszystko znalezdz a ja leniwy krasnoludek jestem, oj strasznie leniwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 17.11.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Wiem , ze to nie to samo, ale ja Cie przeprosze w substytucie Reda Lafcadio Przeraszam! Wybacz. Admin jak zwykle traktuje po macoszemu niektórych użytkowników forum, no trudno. Muszę się pogodzić z rolą sierotki... A Tobie Wojtuś Bóg zapłać za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts