backdraft 14.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Podobno w piątek w TV Premier Marcinkiewicz mówił coś o nowych super kredytach dla budujących domy. Ponoć rząd szykuje jakieś super warunki. Czy wiecie o co chodzi bo nie oglądałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 14.11.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Też nie oglądałem. Tylko myślę sobie, że super kredyty już były, całkiem niedawno, ale nikt ich nie chciał, takie były super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.11.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ...nazywać się będzie "Pol"- (b-, p- )*is..... J *wstawić właściwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.11.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 chodzi o dopłaty do oprocentowania kredytów hipotecznych dla budownictwa społecznego (podaję za GW z 12 listopada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 14.11.2005 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 czy dobrze rozumuję - budownictwo społeczne to chyba nie to samo co indywidualne - wyprowadźcie mnie ewentualnie z błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.11.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 W krajach UE budownictwo społeczne to takie, które nie jest budownictwem komercyjnym. Indywidualne więc też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.11.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Problem w tym, że polski rząd zdaje się nie sformułował jeszcze, co rozumie pod pojęciem budownictwa społecznego. Czy tylko inwestycje np. komunalne i TBS, czy również indywidualną mieszkaniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts