Wciornastek 14.11.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Temat może enigmatyczny i dobrze znany ale chodzi mi o porównanie cen. Właśnie dostałam ofertę na keramzytobeton 36,5 - cena za pustak 4,65 zł brutto z dowozem i rozładunkiem (16 szt wychodzi na m kw). Jestem ciekawa jak wypadają ceny innych materiałów - oczywiście aktualne. Jak obecnie kształtują się ceny innych materiałów - oczywiście nie te katalogowe ale te które można uzyskać? P.S. Powiem jedno, że z pustaków Jopka na ścianę jednowarstwową wyleczyła mnie Monka - koszmarnie nie trzymają wymiaru i nie ma mowy o klejeniu czy równej fudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 15.11.2005 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 No co, no co nikt w tym roku nie budował scian z pustaków 36,5, albo innych na ściany jednowarstwowe tj. ceramiki, betonu komórkowego etc. Jakie ceny z upustami dostaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts