AgataL 04.04.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Faktycznie niebo a ziemia . Salon w dzień w fiolecie wyglądał jakby była szarówka na zewnątrz a teraz?! Nastała jasność. Piękny dom. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 04.04.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 o niebo lepiej.. ! Gratulacje dobrej decyzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 05.04.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 fiolety były ok, ale teraz przejasnialo, no i bez firan z roletkami fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 07.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Teraz jest bardzo ładnie ale z fioletami też było ładnie Mnie się podobało. ALe rozumiem chęć zmiany, kiedyś też poszłam w "fiolet". To jest kolor który się szybko może opatrzeć. Beże raczaej nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 12.04.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 AgataL Jasność, jasność, przedtem przy włączonych dwóch 100W żarówkach i "słupku" 180W w salonie było ponuro, teraz wystarczy jedna żarówka lub tylko "słupek" jest przyjemniej. B@ha Dzięki, naprawdę jest o niebo lepiej. agiis Z roletkami fajniej ale mało przytulnie, wiszą już nowe firany nawiązujące do obecnego koloru. Agdula Zmieniłabyś zdanie co do filoetów po kilku dniach przebywania w tak ponurym pomieszczeniu. Poważnie, nikomu kto nas odwiedził kilka razy nie przypadły one do gustu...co mnie wcale nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 12.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Jejku az oczom niewierze niby zmiana tylko kolorow ale jak nowe mieszkanie jak dla mnie super teraz zrobilo sie elegancko i z klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Zmianą koloru wybrnąłeś z wielką klasą z tej fioletowej pomyłki Gratuluję odważnej decyzji i... umiejętnosci przyznania się do błędu. Mam nadzieję, że mnie samą też bedzie w przyszłości na to stać Dla mnie najpiękniejsza jest i tak elewacja To jest to co lubię! Sama myślę o podobnym kolorze. Masz grafitowy dach i okna? Na zdjęciach nie widać dokładnie Ja myślę o ciemnym brązie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 15.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 wtedy było ciekawie ale faktycznie na dłuższą mete męczące -teraz kolory masz takie jakie ja planuje -można by rzec będe miała podobne klimaty. TERAZ naprawde jest duzzzzo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beataqk 16.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam. Zmiana koloru w salonie to świetna decyzja. Ja chciałam się zapytać o gres na ścianie w kuchni. Ja planuję go położyć w łazience. Czy mógłbyś się spytać żony jak się go myje? Czy widać zacieki? Przepraszam za te pytania, ale jestem kobietą i bardzo interesują mnie techniczne strony posiadania tego gresu. Słyszałam też, że jest on bardzo twardy, boję się że mąż mnie zabije zanim je położy Z drugiej strony ciekawe jest również zastosowanie go w kuchni, bo teraz prawie wszyscy kładą takie małe kafelki (10/10). Jak na wasze rozwiązanie reagują znajomi? Pozdrawiam znad morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Terz pochwale zmiane koloru w salonie. Choc sama tez planuje w nim odrobine fioletu - na scianie z kominkim. Moze ciebie przytlaczal, bo bylo go za duzo Bardzo spodobal mi sie pomysl "schowania" drzwi w sianie. Czy na tej kremowej scianie masz paski z brazowej farby czy to jakis drewnane listwy? Fajny pomysl. Ja mam zamowione drzwi do malowania i chce je pomalowac w pasy razem ze sciana - tez chce je jakos ukryc. Napisz koniecznie jak zrobiles swoj patent! Świetnie wyszla elewacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 20.04.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 mayland Zmianą koloru wybrnąłem z ... nie mojej pomyłki. Dach i okna mam właśnie w ciemnym brązie... ale mam koszmarny aparat fotograficzny. beataqk Gres w kuchni na ścianach to właśnie kolekcja łazienkowa, myślę że się nie brudzi ( nie widać brudu ) a co za tym idzie jest łatwy do mycia, żona nie narzeka, jakby coś było nie tak już by mi suszyła głowę Czy jest twardy ? Nie wiem, ten co go układał nie narzekał. Te małe kafelki ( 10/10 ) mi osobiście się nie podobają ale to rzecz gustu a o tych się nie dyskutuje Lębork ? Mam tam kilku znajomych iga9 Te paski przy drzwiach są namalowane. Jedna ściana fioletowa jest do zniesienia ale nie cały salon - to już przegięcie. Elewacja, na tle innych sąsiadów jest nieco "egzotyczna" ale nam się podaoba Nikola79 Dzięki, ja też dopiero teraz odczułem że mieszkam w nowym domu. dżempel Było ciekawie ale męcząco, maluj na beżowo nie porzałujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Już wcześniej tu zaglądałam...ale ja nie z tych co to nóż w serce , różne są nasze upodobania, więc , żeby nie robić komuś przykrości nie wypowiadam się wogóle..... Ale teraz się wypowiem....zrobiło się SUPER ELEGANCKO pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Jm... ech te kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Jm... ech te kobiety o mnie? mayland...ja szczera jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beataqk 23.04.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Jeśli Stare Babcie to Stare Babice, to ja mam tam w rodzinie członka o inicjałach JM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts