mTom 15.11.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Cieszę się, że Redakcja wreszcie dojrzała do radykalnego rozwiązania problemu. Może trochę szkoda, że tak późno. Pierwszy krok jednak został zrobiony - to duży sukces. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że forum jest bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.11.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 jest nadzieja na powrót do dawnego forum więc wracam jestem uzleżniona................ ale wczoraj to mi się krew zgotowała ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.11.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Mam nadzieję, ze powrót osoby wskazanej przez Redakcję /w poscie powyzej/został w jakiś sposób skutecznie uniemożliwiony??? Ta skuteczność to dla mnie gwarancja powrotu forum do formy pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 15.11.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dropsiak taką mam nadzieję i dlatego znowu z chęcią zaczęłam od dzisiaj korzystać z forum chociaż wczoraj postanowiłam że tu więcej nie zglądnę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.11.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 W sumie nie wiem co tu sie od wczoraj wieczorem działo i może to nawet lepiej Dobrze,ze juz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 15.11.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Przy okazji mam taką refleksję. Internet staje się coraz bardziej dostępny. Forumowiczów będzie przybywało. Myślę, że na przyszłość należy wypracować pewne mechanizmy (procedury) uniemożliwiające powtarzanie się tego typu sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.11.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dobrze,ze juz dobrze. ... i oby tak zostało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.11.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tak popularne forum powinno mieć ze 4 informatyków pracujących zmianowo. Tak, aby każdego dnia o każdej porze ktoś mógł zareagować na wybryki. Kto to sfinansuje ? Patent z moderowaniem forum przez forumowiczów uważam za chybiony,. To będzie rodizło podejrzenia o sympatie czy sprzyjanie jakimś poglądom. Obca osoba usunie wątek i pouczy agresora bez zbędnych emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.11.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tak popularne forum powinno mieć ze 4 informatyków pracujących zmianowo. Tak, aby każdego dnia o każdej porze ktoś mógł zareagować na wybryki. Kto to sfinansuje ? No nie przesadzaj. Murator tani nie jest. A i reklamodawcow sporo... Trzeba tylko przejsc z ilosci w jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 15.11.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tak popularne forum powinno mieć ze 4 informatyków pracujących zmianowo. Tak, aby każdego dnia o każdej porze ktoś mógł zareagować na wybryki. Kto to sfinansuje ? No nie przesadzaj. Murator tani nie jest. A i reklamodawcow sporo... Trzeba tylko przejsc z ilosci w jakosc Zgadzam sie w 100% Wiele razy wchodzilam do watku np o wnetrzach i rzadko wlasciwie tam o wnetrzach bywalo....Wkurzajace - to owszem. Nie znam takiego Forum o jakim mowicie, to znaczy takiego jakie bylo kiedys, a fajnie by bylo takie zobaczyc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 15.11.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To dlatego nie ma juz na tym forum miejsca dla mimilapin, która swą narcystyczną furią niszczy nasz i wasz dorobek - koniec kropka. to z nia bylo cos nie w porzadku? duzo zdjec wklejala, to fakt, ale ze furia? powaznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość too sad 15.11.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość too sad 15.11.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.11.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Redakcjo!!!!!!!!!!Orientuj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość too sad 15.11.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.11.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Redakcjo!!!!!!!!!! Orientuj się!!! REDAKCJO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość too sad 15.11.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.11.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Redakcjo Pleaseeeee !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.11.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Redakcjo!!!!!!!!!! Orientuj się!!! REDAKCJO!!!!!! REDAKCJO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.11.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 olać niech se pyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts