Majka 17.11.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 juz mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Jeszcze nie wszystko, ale już dużo można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Dla ścisłości nie przypominam sobie, żebym gaciami nag łową wymachiwał pro publico bono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.11.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Sonika, a jakbyś miała w zanadrzu coś dłuższego, to byłoby jeszcze lepiej. dłuższe, to tylko gacie mojego W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Dla ścisłości nie przypominam sobie, żebym gaciami nag łową wymachiwał pro publico bono. Nie szkodzi. Możemy to zrobić, z użyciem w tym celu długiego, za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Sonika, a jakbyś miała w zanadrzu coś dłuższego, to byłoby jeszcze lepiej. dłuższe, to tylko gacie mojego W. A czy one, te gacie, czymś istotnym, prócz długości, róznią się od Twoich? bo jeśli nie, to jest szansa, że długi się nie kapnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.11.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 a kto to jest długi i dlaczego marzą mu się moje gacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 a kto to jest długi i dlaczego marzą mu się moje gacie ? Długi obecnie, w ramach resocjalizacji, jest wykorzystywany jako maszt i chodzi o flagę. Otóż flagę orginalną zeżarły nam kozy i poszukujemy flagi zastępczej. Jako kandydatury zostały wysunięte: plandeka, gacie Twoje i gacie kroyeny. Plandeka z powodu rozmiar i brak finezji została od razu skreślona. Z pozostałych kandydatur na czoło wysunęły się gacie Twoje, Soniko, ponieważ długi stwierdził, że woli, coby one mu powiewały. To tak gwoli wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.11.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.11.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 A tak OTT - kto ostatnio widzial rrmi? Cos dlugo nie zaglada na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.11.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Też się zastanawiam co się z nią stało i co się stało z jej Hamerykańskim wątkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 A tak OTT - kto ostatnio widzial rrmi? ewak39, wszystko wskazuje na to, że to Ty, jako ostatnia, miałaś kontakt wzrokowy z rrmi, machała Ci na pożegnanie, gdyś oddalała się w stronę latryny z ostatnim życzeniem, coby Cię tam zamurować. Mam nadzieję, że gdy wreszcie uruchomimy długiego w charakterze masztu, wciągniemy nań gacie w charakterze flagi i zorganizujemy apel, wszystko się wyjaśni. Obecność na apelu obowiązkowa pod groźbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 hmm..do wnetrz dalej wejsc nie moge..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 hmm..do wnetrz dalej wejsc nie moge..... może nie zostałaś zweryfikowana pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.11.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 A tak OTT - kto ostatnio widzial rrmi? ewak39, wszystko wskazuje na to, że to Ty, jako ostatnia, miałaś kontakt wzrokowy z rrmi, machała Ci na pożegnanie, gdyś oddalała się w stronę latryny z ostatnim życzeniem, coby Cię tam zamurować. Mam nadzieję, że gdy wreszcie uruchomimy długiego w charakterze masztu, wciągniemy nań gacie w charakterze flagi i zorganizujemy apel, wszystko się wyjaśni. Obecność na apelu obowiązkowa pod groźbą. Grozby sa karalne. W razie czego od razu odmawiam wszelkich kontaktow z weronka, ona sie moze negatywnie odbic na moim stanie ducha... rrmi odmowila zamurowania latryny... postraszywszy mnie najpierw, ze weronka jest zarazliwa. I tyle ja widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 18.11.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Czy Wy wszyscy wiecie że ten tutaj wątek ma tytuł "Stop wariatom forumowym" Radzę zerknąć wyżej...a następnie na to co piszecie ... trauma duńska w czystej postacihttp://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 każdy z nas jest zdrowy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.11.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Czy Wy wszyscy wiecie że ten tutaj wątek ma tytuł "Stop wariatom forumowym" Radzę zerknąć wyżej... a następnie na to co piszecie ... trauma duńska w czystej postaci http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e055.gif Wiemy, wiemy Dlaczego sadzisz, ze zaznaczylam przy pytaniu o rrmi, ze to jest off the topic? Mam nadzieje, ze za odrobine humoru nie bedzie represji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Czy Wy wszyscy wiecie że ten tutaj wątek ma tytuł "Stop wariatom forumowym" Radzę zerknąć wyżej... a następnie na to co piszecie ... trauma duńska w czystej postaci http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e055.gif Nie lubisz nas. Co to jest trauma duńska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 18.11.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 No a jak wyglądała "dyskusja" przed Twoim OTT? REPRESJE MUSZĄ BYĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts