lafcadio 18.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Nie lubisz nas. Co to jest trauma duńska? Matka Ty już przestań kurzyć to świństwo ... Ja tylko pragnę Waszego dobra a lubienie tutaj nie ma nic do rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Czy Wy wszyscy wiecie że ten tutaj wątek ma tytuł "Stop wariatom forumowym" ,http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e055.gif Nie lubisz nas. trzeba było go przesunąć na liście, a tak jakies animozje się szerzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 18.11.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 trzeba było go przesunąć na liście, a tak jakies animozje się szerzą O MATKO !!! bądź którego Kościoła !!! na jakiej znowu liście ??? !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.11.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Czarnej, oczywiscie Oczywiscie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Matka Ty już przestań kurzyć to świństwo ... A co? Dusi Cię? Poczekaj, lufcik otworzę. Ja tylko pragnę Waszego dobra Się wzruszyłam do głębi. Nie doczekałam się odpowiedzi... co to jest trauma duńska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 trzeba było go przesunąć na liście Dyć próbowałam, ale się zaparł. Może nie w te stonę pchałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 18.11.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Matka Ty już przestań kurzyć to świństwo ... A co? Dusi Cię? Poczekaj, lufcik otworzę. Ja tylko pragnę Waszego dobra Się wzruszyłam do głębi. Nie doczekałam się odpowiedzi... co to jest trauma duńska? to trauma nie polska nie szwedzka tylko duńska ... ot po prostu ... a nie lufcik ale okna i drzwi wszystkie bo już nawet Cię nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 bo już nawet Cię nie widać Nie żartuj!!! Nie, no... zaraz... ja się widzę, o, wyraźnie! To ja przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.11.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 laf a co ty pijesz, że masz kłopoty ze wzrokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.11.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 laf a co ty pijesz, że masz kłopoty ze wzrokiem? niezmiennie to samo od lat (...) ale już wkrótce będzie krzynka pifka od Selimmka to Waszmości zapraszam (...) nie tylko ze wzrokiem ale i słuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.11.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 laf a co ty pijesz, że masz kłopoty ze wzrokiem? niezmiennie to samo od lat (...) ale już wkrótce będzie krzynka pifka od Selimmka to Waszmości zapraszam (...) nie tylko ze wzrokiem ale i słuchem jak tylko skonczymy te dwie krzynki ktore Ty stawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 qrde ... a to ci sprytny kotek ... no jadną to z trudem ale z wielkim trudem można by przyjąć ale drugą ??? kiedy ? jak ? gdzie ? za co ? ale ja nie jesdem taki dalej zaproszenie do wierzynka na pifko podtrzymuję no i Waszmości Krojka też zapraszam tak dla bezpieczeństwa (bo ponoć Selimmka po pijaku to strasznie awanturujący jest...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 a białoglowy to już nie zapraszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.11.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Majeczko Twoja obecność rozumie się sama przez się ... wszak u Ciebie nocujemy ... Selimmka obiecał przez całą drogę od Wierzynka do Ciebie śpiewać cygańskie pieśnia Krojek nie będzie śpiewał ale obiecał założyć spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 już szykuję styropian dla tak zacnej ekipy Lafcadio, a Ty co bedziesz robił w drodze z Wierzynka do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.11.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 marzyć będę ... bo Kraków to tylko do tego się nadaje ... no i od czasu do czasu zerkać co by chłopaki zbyt aktywni nie byliżeby na Rozrywki 1 nie nocowali i rzecz jasna będę zabawiać Ciebie interesującą i kulturalną rozmową ...o tym jakie piękne gwiazdy nad naszymi głowami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 No tak, to było do przewidzenia, wariatów się pozbyli, teraz będą to oblewać.. i nie tylko... Wiadomo o co się rozchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 jak wiesz to napisz ...chyba, że nie wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 jak wiesz to napisz ... chyba, że nie wiesz... Coś się tak nastroszył, jak wiadomo, to wiadomo. O czym tu pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 nastroszył się powiadasz? widocznie czapki - co mu wyrychtowałam - nie ubrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts