selimm 21.11.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Matka co tak zagadujesz ? no dobra skoro nalegasz - to wezniemy Cie Lufek proponuje kulturalną rozmowe (hehe) Krojus nawet pic nie musi a jak bedzie nudno to wezne kilka kulek z łozysk tocznych oraz pol garsci nakretek M32 i mozemy isc do WIERZYNKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 nastroszył się powiadasz? widocznie czapki - co mu wyrychtowałam - nie ubrał Może mało twarzowa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 nastroszył się powiadasz? widocznie czapki - co mu wyrychtowałam - nie ubrał Może mało twarzowa była. twarzowa, kazdy byłby z takiej dumny Pewnie do mody nie zajrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 a jak bedzie nudno to wezne kilka kulek z łozysk tocznych oraz pol garsci nakretek M32 i mozemy isc do WIERZYNKA I będziem grać w pchełki? Ok, to ja wezmnę miotacz ognia na napalm, http://serious-site.seriouszone.com/images/guns/flamer.gif tak na wszelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 twarzowa, kazdy byłby z takiej dumny Pewnie do mody nie zajrzał Albo czegoś wstydzi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 twarzowa, kazdy byłby z takiej dumny Pewnie do mody nie zajrzał Albo czegoś wstydzi się... moze uważa,. że nie jest godny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 twarzowa, kazdy byłby z takiej dumny Pewnie do mody nie zajrzał Albo czegoś wstydzi się... moze uważa,. że nie jest godny albo ma doła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.11.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 pewnie że mam doła ot taka misterna i krucha konstrukkcja psychiczna łożyska, nakrętki !!!??? Selimmka bój się Boga ! za dużo pikiet przed warszawskimi ministerstwami dyć byście się za robota wzieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 jak już wlazłes do tego doła, to ubierz czapeczkę, będziesz wyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 jak już wlazłes do tego doła, to ubierz czapeczkę, będziesz wyższy no i bedzie za co wyciągnąć, coby delikatnej konstrukcji nie uszkodzić. Kurnia, miotacza mnie wcienło! musi tajny był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.11.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 matka może to ustrjstwo do antymaterii, tylko nie przekazuj w ręce Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 matka może to ustrjstwo do antymaterii, tylko nie przekazuj w ręce Admina. Kroyeno ja mu go właśnie zarąbałam, ale wzion i się skubaniec zdematerializował. Miotacz, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 a ten to nie ten?http://serious-site.seriouszone.com/images/guns/flamer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 No widzisz, widzisz!!! Tobie też się zdematerializował! Przyznaj się, z tego samego magazynu rąbnęłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 no, nie wiem, jak matka Ci to powiedzieć...................... tak, żebys nie pomyslała sobie bóg_wie_czego podniosłam ten miotacz z podlogi, moze wyleciał ci z rąk. I jest całkowicie.......................... zmaterializowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Majeczko... nie chcesz mi chyba powiedzieć... nieee... to niemożliwe... przecież widzę wyraźnie... że tam gdzie powinien być... no że jego tam nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.11.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 qrde ... a to ci sprytny kotek ... no jadną to z trudem ale z wielkim trudem można by przyjąć ale drugą ??? kiedy ? jak ? gdzie ? za co ? ale ja nie jesdem taki dalej zaproszenie do wierzynka na pifko podtrzymuję no i Waszmości Krojka też zapraszam tak dla bezpieczeństwa (bo ponoć Selimmka po pijaku to strasznie awanturujący jest...) i to je prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.11.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Nie ma posta i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Och, Słoneczko Ty moje!!! Z nieba mi spadłaś! Z tym miotaczem. Przynajmniej całkiem on zmaterializowany jest. Powiedz mi jeno jeszcze tylko na uszko, skądeś go wytrzasnęła? Jakiś lewy magazyn Admina namierzyła, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.11.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Podobnie jak Majka, cały czas go widziałam, więc zapisałam i wsadziłam na inny serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts