Gość 21.11.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 No to wszystko jasne jak słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.11.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Cała przyjemność po mojej stronie Uwielbiam Twojego avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.11.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 i to je prowda tylko kicia nie jest tego świadom (ostatnio to nawet burdy urządzał na własnym balkonie, gości bez balkon wypraszał ....) Straszne rzeczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Uwielbiam Twojego avatara To dobrze, że chociaż Tobie dym nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.11.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Lubię czasem dymić, może dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.11.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Słoneczko lubi dymić !!! Świat się kończy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.11.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 matka arsenał na kółkach http://old.mediarun.pl/images/i_9300x.jpg Zgadnij ile się go naszukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Lubię czasem dymić, może dlatego? No to zapraszam do wspólnego... zadymiania., hehehe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 matka arsenał na kółkach http://old.mediarun.pl/images/i_9300x.jpg Co? Wesoły autobus? Kroyeno, przecież tu nic innego, tylko te banany i banany, że niby, przepraszam bardzo, sugerujesz, cobym na autostop się załapała? A z tym szukaniem to nie było chyba tak źle, nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.11.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 i to je prowda tylko kicia nie jest tego świadom (ostatnio to nawet burdy urządzał na własnym balkonie, gości bez balkon wypraszał ....) Straszne rzeczy ! http://www.saint.org/images/smfig44.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 http://www.saint.org/images/smfig44.gif Taaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.11.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 http://www.saint.org/images/smfig44.gif Taaa... nooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2005 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 http://www.saint.org/images/smfig44.gif Taaa... nooo .... To nie znaczy to co myslicie , ze znaczy . Ja wiem co to znaczy . Jak spalam przypadkiem w konfesjonale to mi sie Selimek wyspowiadal , stad wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 23.11.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 no i co Ci nabajał ? tajemnica spowiedzi Cię nie obowiązuje boś nie ksiondz a swoją drogą Selimmka poszła do konfesjonału ??? to się nadaje do terapii grupowej w klinice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 30.11.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 swą narcystyczną furią niszczy nasz i wasz dorobek A czy taką wypowiedzią Jaśnie Redakcja nie narusza aby Miłościwie Nam Panującego Regulaminu ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 swą narcystyczną furią niszczy nasz i wasz dorobek A czy taką wypowiedzią Jaśnie Redakcja nie narusza aby Miłościwie Nam Panującego Regulaminu ?... Ty mosz synek zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.12.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Tomek_J ???Tomek_J ???Tomek_J ??? a Leon to już imprezkę zrobił z racji zakładu ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 04.01.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 a Leon to już imprezkę zrobił z racji zakładu ?! Ty się najpierw zapytaj, czy w ogóle zamierza swój dom zrobić. Bo ostatnio coś kwękał na podatek katastr(of)alny i zarzekał się, że zrówna wszystko z ziemią, a sam wyemigruje na stałe do Deutschland. Leona, mojego serdecznego przyjaciela, bardzo lubię, więc łączę się z nim duchem i będę go popierał w realizacji jego postanowień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 04.01.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 a Leon to już imprezkę zrobił z racji zakładu ?! Ty się najpierw zapytaj, czy w ogóle zamierza swój dom zrobić. Bo ostatnio coś kwękał na podatek katastr(of)alny i zarzekał się, że zrówna wszystko z ziemią, a sam wyemigruje na stałe do Deutschland. Leona, mojego serdecznego przyjaciela, bardzo lubię, więc łączę się z nim duchem i będę go popierał w realizacji jego postanowień alez sie wzruszylem.... nie martw sie moj serdeczny przyjacielu dom nadal sie buduje i choc ten rok bedzie dla mnei raczej bardzo pracowity amm nadzieje ze znajde troche czasu aby go wybudowac moglbys przypomniec do kiedy amm czas na stan surowy zammkniety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 06.01.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 nie martw sie moj serdeczny przyjacielu dom nadal sie buduje Leoś, źrenico oka mego ! To, że się buduje to już na szczęście nie mój problem moglbys przypomniec do kiedy amm czas na stan surowy zammkniety? "Nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi. " Zresztą: co za różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts