Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, chcę w przyszłym roku rozpocząć budowę. Ale nie mam czasu na metodę gospodarczą. Może ktoś może polecić firmę która zbuduje cały dom (najlepiej w jeden rok - ale nie koniecznie) po rozsądnej cenie!

Pozdrawiam

https://forum.murator.pl/topic/43779-dobra-firma-kt%C3%B3ra-zbuduje-ca%C5%82y-dom-po-rozs%C4%85dnej-cenie/

Witam, chcę w przyszłym roku rozpocząć budowę. Ale nie mam czasu na metodę gospodarczą. Może ktoś może polecić firmę która zbuduje cały dom (najlepiej w jeden rok - ale nie koniecznie) po rozsądnej cenie!

Pozdrawiam

Zawsze podawał gdzie to szybciej znajdziesz chętnych.

Ja buduję pod Wrocławiem, a ekipę mam z Piły. Bardzo dobrą zresztą, więc regionalizacja nie jest tak bardzo ważna, stan surowy bez dachu postawili w 30 dni. Wynajełam im tylko mieszkanie, żywili się sami i było bardzo przyjemnie, bo są sumienni i równo stawiali mury, mając nadzieję na wykończeniówkę. Dzięki temu, że postawili prosto mury będą wykańczać mój upragniony domek już w marcu. Namiary mogę dać każdemu kto chce. Rewelacyjnie robią KLINKIER naprawdę rewelacja!!! :lol: oczu nie można oderwać od kominów, bo tylko z kominami klinkierowymi zaszalałam. Namawiają mnie na płot, ale to kosztuje zbyt dużo Pozdrawiam

Witajcie

Moze ktos z Was budował lub buduje sie na Warmi i Mazurach i zna tania i szybką ekipe budowlaną ?, lub dobrego i taniego dekarza. W 2006 chce postawic min .stan surowy zamkniety.

Wstepnie bedzie to projekt "Wiera"

http://www.domnahoryzoncie.pl/plik/wi/wiera.pdf

Moze jest tu ktos kto budowal ten dom i ma jakies doswiadczenie.

Ja mysle o zmianie dachu wywalenie daszku nad garażem lub lukarn ..tak aby obniżyc koszty....

Pozdrawiam

Zupelnie jak Ja. A ja chce budowac 30 km od Wa-wy