--oli-- 14.11.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam wszystkich! jestem nowym forumowiczem i żóltodziobem jeśli chodzi o budowę domu. W dodatku obarczonym brakiem wyobraźni przestrzennej. Dlatego zanim podejmę decyzję o wyborze jednego z tych trzech projektów: - W.26.12 z Jeleniogórskiego Biura Planowania - PDJ-0190 z Kreatora - Grześ z Archetonu chciałbym je zobaczyć "w naturze". Dlatego zwracam sie do wszystkich którzy budowali/budują z tych projektów z prośbą o kontakt. Jestem spod Poznania najchętniej nie jechałbym dalej niż 100 km, ale jestem na tyle zainteresowany, że nawet 200 km wycieczkę, żeby się przekonać na własne oczy, też biorę pod uwagę! Z góry serdecznie dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
--oli-- 08.12.2005 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 czy naprawdę nie ma nikogo, kto by budował/zbudował te domki? zaczynam myśleć, że są one niepopularne z jakiegoś powodu; może jednak nie powinienem wybierac tak niepopularnych projektów? pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.12.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Jeden z projektów namierzyłam, a więc wklejam http://www.kreatorprojekty.pl/index.php?strona=projekt&id=59 - PDJ 0190 Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
--oli-- 09.12.2005 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Aniu, czt Ty budowałaś ten domek? A może znasz kogoś kto go budował? Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.12.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Niestety nie Buduję inny, ale też podobną bryłę. Domek niczego sobie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts