miesny1wp.pl 14.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 MAM KUNE W DOMU I JAK MOGE SIE POZBYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.11.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Miałem, ale nie w domu tylko w oborze i stodole. Zaciekłe walki toczyła z moją kocicą. W końcu się wyniosła. Może to jest wyjście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bunny1988 04.01.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 możesz oddać do zoo, albo sklepu zoologicznego. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.01.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 możesz oddać do zoo, albo sklepu zoologicznego. Pozdro Niestety ale nie moze. Kuny sa pod ochrona... Powinienes sie cieszyc bo bedziesz mial spokoj z gryzoniami. Nie rozumiem, czemu Ci ona przeszkadza. Chcesz sie jej pozbyc tylko dlatego, ze jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 06.01.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Miałam już z taką do czynienia Wprosiła się na salony do sąsiadów a do mnie w żebry przychodziła i buty kradła. Paskudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eia 19.06.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Kuna nie zjada wełny lecz biegając po niej, niszczy, oraz wyczesuje sobie futro ze świerzbu, dzięki czemu może żyć w naszym dachu nawet 15 lat. Zajmuję się naprawą dachów zniszczonych przez kuny. Często są bardzo duże, naprawiamy membrany dachowe, wymieniamy zniszczoną wełnę mineralną i uzupełniamy ocieplenie poprzez wdmuchanie celulozy. Instalujemy odstraszacze elektroniczne i środki zapachowe. Jeszcze żadna kuna nie wróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 19.06.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Niestety ale nie moze. Kuny sa pod ochrona... Powinienes sie cieszyc bo bedziesz mial spokoj z gryzoniami. Nie rozumiem, czemu Ci ona przeszkadza. Chcesz sie jej pozbyc tylko dlatego, ze jest ? a kto i jak ma się o tym dowiedzieć ,mój dom i wykatrupię wszystko co do niego wleźe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts