Redakcja 15.11.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Świetny pomysł - czekamy na kandydatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Coś bym zaproponowała odnośnie "Wnętrz", ale ugryzłam się w jęzora Chyba że... byłby to nienajgorszy pomysł, jak myślisz Redakcjo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.11.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ja do Wnętrz proponuję Aggi - bezstronna, powściągliwa, umie zachować dystans, ale i reagować szybko. Albo Joshi - ma już doświadczenie i dużo dobrej woli, aby forum funkcjonowało normalnie, albo wojtek2112 - po prostu zna się na wnętrzach Oczywiście, jesli zapropnowane osoby zechciałyby poświęcić swój czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 15.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jeśli już miałby być to ktoś z Forumowiczów, to dobrze byłoby zrobic liste kandydatów, zapytać sie ich, czy zgadzaja sie kandydowac, a później zrobic ankiete. Moderator taki mógłby byc też jakoś oceniany odnośnie swojej pracy i jakby sie nie sprawdzał, to moznaby wymienic na innego wyłonionego w głosowaniu.Ja bym głosował na kogoś w stylu ponury63, czy mieczotronix, tylko że oni ju z rzadko tu zaglądaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ja do Wnętrz proponuję Aggi - bezstronna, powściągliwa, umie zachować dystans, ale i reagować szybko. Albo Joshi - ma już doświadczenie i dużo dobrej woli, aby forum funkcjonowało normalnie, albo wojtek2112 - po prostu zna się Oczywiście, jesli zapropnowane osoby zechciałyby poświęcić swój czas.... anSi łobuzie !!! Gdzie mnie tutaj za plecami marketingi wyczynia ?! Niestety matka mi właśnie robi sekcję płuca, poza tym jest szereg pytań dotyczących mojej poczytalności Poza tym ja komputerowo gamoń jestem - no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.11.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ja do Wnętrz proponuję Aggi - bezstronna, powściągliwa, umie zachować dystans, ale i reagować szybko. Albo Joshi - ma już doświadczenie i dużo dobrej woli, aby forum funkcjonowało normalnie, albo wojtek2112 - po prostu zna się Oczywiście, jesli zapropnowane osoby zechciałyby poświęcić swój czas.... anSi łobuzie !!! Gdzie mnie tutaj za plecami marketingi wyczynia ?! Niestety matka mi właśnie robi sekcję płuca, poza tym jest szereg pytań dotyczących mojej poczytalności Poza tym ja komputerowo gamoń jestem - no! O qrcze, to ja gamoń jestem o umiejętnościach komputerowych nie pomyślałam To może jednak ochotnicy sami się zgłoszą, a Redakcja zweryfikuje i wybierze? Sama nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.11.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Wiedza informatyczna nie jest potrzebna, raczej znajomość forum i wyczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.11.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jeśli już miałby być to ktoś z Forumowiczów, to dobrze byłoby zrobic liste kandydatów, zapytać sie ich, czy zgadzaja sie kandydowac, a później zrobic ankiete. Moderator taki mógłby byc też jakoś oceniany odnośnie swojej pracy i jakby sie nie sprawdzał, to moznaby wymienic na innego wyłonionego w głosowaniu. Ja bym głosował na kogoś w stylu ponury63, czy mieczotronix, tylko że oni ju z rzadko tu zaglądaja. Też dobrze rodzik prawisz O ponurym i wielu innych "nadawających się" personach nie pomyślałam. Trzeba chyba wyłonić listę kandydatów (może Redakcja to zrobi?) bo inaczej to każdy wg swojego widzimisię będzie zgłaszał (jak ja to zrobiłam ) A jest nas tu na forum kilkanaście setek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 myslę, że powinna to być osoba, która się w danym wątku szczególnie aktywnie i sensownie udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.11.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Do utrymania porzadku w danym dziale nie jest potrzebny fachowiec z tej dziedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.11.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ja zaproponowałabym rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.11.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Do utrymania porzadku w danym dziale nie jest potrzebny fachowiec z tej dziedziny. ale musi w tym wątku często bywać, czyli pasjonat tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.11.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 i na tyle stanowczy i odważny, że nie potrzebuje kilku nicków, by wyrazić własne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.11.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 i na tyle stanowczy i odważny, że nie potrzebuje kilku nicków, by wyrazić własne zdanie swiete słowa Ewunia tylko hm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 15.11.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To może mimilapin.Chyba interesuje się tą tematyką. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzik 15.11.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To może mimilapin. Chyba interesuje się tą tematyką. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie. To mozna dać do wątka "cytat miesiąca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.11.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To może mimilapin. Chyba interesuje się tą tematyką. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie. To mozna dać do wątka "cytat miesiąca" Cytat cytatem, ale kubek się nalezy bezapelacyjnie.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.11.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/diverse/gimme5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 i na tyle stanowczy i odważny, że nie potrzebuje kilku nicków, by wyrazić własne zdanie No to ja za Majką powtórzę - rrmi, powyższą cechę posiada, we wnętrzach często udziela się...gdyby tylko zechciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.11.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Świetny pomysł - czekamy na kandydatury. projekty - kroyena wymiana dosw. - jareko,jezier wnętrza -sonika,aggi klub budujacych - maksiu psycholog - matka, aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts