Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co się dzieje z wnętrzami?

Magośka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja do Wnętrz proponuję Aggi - bezstronna, powściągliwa, umie zachować dystans, ale i reagować szybko. Albo Joshi - ma już doświadczenie i dużo dobrej woli, aby forum funkcjonowało normalnie, albo wojtek2112 - po prostu zna się na wnętrzach

Oczywiście, jesli zapropnowane osoby zechciałyby poświęcić swój czas....

Jeśli już miałby być to ktoś z Forumowiczów, to dobrze byłoby zrobic liste kandydatów, zapytać sie ich, czy zgadzaja sie kandydowac, a później zrobic ankiete. Moderator taki mógłby byc też jakoś oceniany odnośnie swojej pracy i jakby sie nie sprawdzał, to moznaby wymienic na innego wyłonionego w głosowaniu.

Ja bym głosował na kogoś w stylu ponury63, czy mieczotronix, tylko że oni ju z rzadko tu zaglądaja.

Ja do Wnętrz proponuję Aggi - bezstronna, powściągliwa, umie zachować dystans, ale i reagować szybko. Albo Joshi - ma już doświadczenie i dużo dobrej woli, aby forum funkcjonowało normalnie, albo wojtek2112 - po prostu zna się

anSi łobuzie !!! Gdzie mnie tutaj za plecami marketingi wyczynia ?! :wink: Niestety matka mi właśnie robi sekcję płuca, poza tym jest szereg pytań dotyczących mojej poczytalności :wink:

Poza tym ja komputerowo gamoń jestem - no! 8)

Ja do Wnętrz proponuję Aggi - bezstronna, powściągliwa, umie zachować dystans, ale i reagować szybko. Albo Joshi - ma już doświadczenie i dużo dobrej woli, aby forum funkcjonowało normalnie, albo wojtek2112 - po prostu zna się

anSi łobuzie !!! Gdzie mnie tutaj za plecami marketingi wyczynia ?! :wink: Niestety matka mi właśnie robi sekcję płuca, poza tym jest szereg pytań dotyczących mojej poczytalności :wink:

Poza tym ja komputerowo gamoń jestem - no! 8)

O qrcze, to ja gamoń jestem o umiejętnościach komputerowych nie pomyślałam :roll:

To może jednak ochotnicy sami się zgłoszą, a Redakcja zweryfikuje i wybierze? Sama nie wiem?

Jeśli już miałby być to ktoś z Forumowiczów, to dobrze byłoby zrobic liste kandydatów, zapytać sie ich, czy zgadzaja sie kandydowac, a później zrobic ankiete. Moderator taki mógłby byc też jakoś oceniany odnośnie swojej pracy i jakby sie nie sprawdzał, to moznaby wymienic na innego wyłonionego w głosowaniu.

Ja bym głosował na kogoś w stylu ponury63, czy mieczotronix, tylko że oni ju z rzadko tu zaglądaja.

Też dobrze rodzik prawisz :) O ponurym i wielu innych "nadawających się" personach nie pomyślałam. Trzeba chyba wyłonić listę kandydatów (może Redakcja to zrobi?) bo inaczej to każdy wg swojego widzimisię będzie zgłaszał (jak ja to zrobiłam :oops: ) A jest nas tu na forum kilkanaście setek? :)

i na tyle stanowczy i odważny, że nie potrzebuje kilku nicków, by wyrazić własne zdanie :wink:

No to ja za Majką powtórzę - rrmi, powyższą cechę posiada, we wnętrzach często udziela się...gdyby tylko zechciała :)