Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co się dzieje z wnętrzami?

Magośka

Recommended Posts

Gość tripper

niech wnetrza wroca, prosze, mam niejasne wrazenie, ze bez forum nie skoncze remontu, a wiecej - skoncze w domu wariatow.

nie obchodzi mnie kto sie z kim kloci, szkola falenicka z otwocka, szkola rustykalna z nowoczesna i meble po 5000 z tymi za 50 zeta, chcialbym, zeby ktos mi odpowiedzial na pytanie zanim bede malowal mieszkania po raz piaty, bo jedna farba i druga sie na przyklad nie spisaly i zaczely mnie atakowac w nocy, zlazily ze scian i dusily mnie

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

a może po prostu kącik mimi i oprócz tego "wnętrza wnętrza" :wink: jakby Mumio powiedzieli. Mimi, jak rozumiem, ma silne poczucie terytorialności na zakładanych przez siebie watkach - w swoim kąciku mogłaby się spisać i kasować intruzów do woli, doradzać zainteresowanym i nie wchodzić w konflikt z konfliktowymi. Kiedyś zajmowałam się wychowywaniem niesfornej dziatwy poprzez harcerstwo i jak jakiś łobuz zostawał szefem zastępu to energia szła we właściwym kierunku i był spokój na jakiś czas przynajmniej.

Lista kandydatur do wnętrza wnętrza to:

sonika

Aggi

rrmi

ponury 63

miecztronix

JoShi

Ja jestem na tyle rzadko gościem na forum, że nie mam zdania.

Ponury jak najbardziej tak, jak mi coś (albo ktoś) jeszcze zaświta to napiszę - ale zgłaszanie kandydatur na moderatora Wnętrz to dobry pomysł. Myślę, że fajniej moderuje się we dwie osoby. Dlatego szukałabym 2 chętynych.

No i może nowy wątek założyć a jak lista się wyklaruje to zrobić głosowanie, najlepiej ankietę dać w dziale wnętrz, każdy user będzie mógł

zagłosować. I znając specyfikę wnętrz raczej zablokwałabym możliwość wypowiadania się - tylko głosowanie 8)

Moj kandydat na moderatora wnetrz to Wojtek2112 .

Po pierwsze - zna sie na tym .

Po drugie - potrafi w kilku slowach zawrzec wiele tresci .

Po trzecie - nie napuszcza jednych forumowiczow na innych , co ma znaczenie .

Po czwarte - potrafi odroznic belkot od dobrej porady .

Wage mojej kandydatury podnosi fakt , ze spedzilem troche czasu we wnetrzach a wiec smialo moge rzec , ze wiem co pisze .

Lista uzupełniona:

sonika

Aggi

rrmi

ponury 63

miecztronix

JoShi

Wojtek 2112

(ktoś wcześniej chyba też o nim pisał - gapa ze mnie :oops: )

Dziekuje za Wojtka2112 .

Pragne dodac , ze forumowicza Mieczotronixa na forum widuje sie rzadko .

Natomiast Ponury63 moderuje juz jeden dzial na forum .

Słówko "bydlaki" rzuciłam w przestrzeń, bez celu...

A kto najbardziej się oburzał? A? Hehehe http://www.animationlibrary.com/Animation11/Everything_Else/Stationery/Scissors_2.gif

Powtorze raz jeszcze - wyluzuj .

Tylko i wylacznie gwoli scislosci .

Tuz po bydlakach wyslalas PW z wyjasnieniem kogo one dotycza .

Stad moja pewnosc .