Gość tripper 15.11.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 niech wnetrza wroca, prosze, mam niejasne wrazenie, ze bez forum nie skoncze remontu, a wiecej - skoncze w domu wariatow. nie obchodzi mnie kto sie z kim kloci, szkola falenicka z otwocka, szkola rustykalna z nowoczesna i meble po 5000 z tymi za 50 zeta, chcialbym, zeby ktos mi odpowiedzial na pytanie zanim bede malowal mieszkania po raz piaty, bo jedna farba i druga sie na przyklad nie spisaly i zaczely mnie atakowac w nocy, zlazily ze scian i dusily mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.11.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Redakcjo!!!!!PLEASE!!!!!!!!!!Nie pozwól zacząć wszystkiego od nowa!!!!!!!!! Powtrzymaj to!!!!!!Przez takie działania NIGDY nie wrócimy do wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.11.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 olewamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 15.11.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jedyna metoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To może mimilapin. Chyba interesuje się tą tematyką. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie. To mozna dać do wątka "cytat miesiąca" Cytat cytatem, ale kubek się nalezy bezapelacyjnie.. m. Dwa kubki Jak myślicie, dlaczego ugryzłam się w jęzora trochę wcześniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.11.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Remx prosimy o adres. NAGRODA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 15.11.2005 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 a może po prostu kącik mimi i oprócz tego "wnętrza wnętrza" jakby Mumio powiedzieli. Mimi, jak rozumiem, ma silne poczucie terytorialności na zakładanych przez siebie watkach - w swoim kąciku mogłaby się spisać i kasować intruzów do woli, doradzać zainteresowanym i nie wchodzić w konflikt z konfliktowymi. Kiedyś zajmowałam się wychowywaniem niesfornej dziatwy poprzez harcerstwo i jak jakiś łobuz zostawał szefem zastępu to energia szła we właściwym kierunku i był spokój na jakiś czas przynajmniej. Lista kandydatur do wnętrza wnętrza to: sonika Aggi rrmi ponury 63 miecztronix JoShi Ja jestem na tyle rzadko gościem na forum, że nie mam zdania. Ponury jak najbardziej tak, jak mi coś (albo ktoś) jeszcze zaświta to napiszę - ale zgłaszanie kandydatur na moderatora Wnętrz to dobry pomysł. Myślę, że fajniej moderuje się we dwie osoby. Dlatego szukałabym 2 chętynych. No i może nowy wątek założyć a jak lista się wyklaruje to zrobić głosowanie, najlepiej ankietę dać w dziale wnętrz, każdy user będzie mógł zagłosować. I znając specyfikę wnętrz raczej zablokwałabym możliwość wypowiadania się - tylko głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Moj kandydat na moderatora wnetrz to Wojtek2112 .Po pierwsze - zna sie na tym .Po drugie - potrafi w kilku slowach zawrzec wiele tresci .Po trzecie - nie napuszcza jednych forumowiczow na innych , co ma znaczenie .Po czwarte - potrafi odroznic belkot od dobrej porady . Wage mojej kandydatury podnosi fakt , ze spedzilem troche czasu we wnetrzach a wiec smialo moge rzec , ze wiem co pisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 15.11.2005 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Lista uzupełniona: sonika Aggi rrmi ponury 63 miecztronix JoShi Wojtek 2112 (ktoś wcześniej chyba też o nim pisał - gapa ze mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Moj kandydat na moderatora wnetrz to Wojtek2112 . Po czwarte - potrafi odroznic belkot od dobrej porady. Nie boisz się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Moj kandydat na moderatora wnetrz to Wojtek2112 . Po czwarte - potrafi odroznic belkot od dobrej porady. Nie boisz się?? Ja konsekwentnie od wczoraj sie nie wychylam . Ty poprzez wzglad na cytuje :bydlaki , tez powinnas sie uspokoic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Lista uzupełniona: sonika Aggi rrmi ponury 63 miecztronix JoShi Wojtek 2112 (ktoś wcześniej chyba też o nim pisał - gapa ze mnie ) Dziekuje za Wojtka2112 . Pragne dodac , ze forumowicza Mieczotronixa na forum widuje sie rzadko . Natomiast Ponury63 moderuje juz jeden dzial na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Słówko "bydlaki" rzuciłam w przestrzeń, bez celu... A kto najbardziej się oburzał? A? Hehehe http://www.animationlibrary.com/Animation11/Everything_Else/Stationery/Scissors_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Słówko "bydlaki" rzuciłam w przestrzeń, bez celu... A kto najbardziej się oburzał? A? Hehehe http://www.animationlibrary.com/Animation11/Everything_Else/Stationery/Scissors_2.gif Powtorze raz jeszcze - wyluzuj . Tylko i wylacznie gwoli scislosci . Tuz po bydlakach wyslalas PW z wyjasnieniem kogo one dotycza . Stad moja pewnosc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Taaaak?? A do kogo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Taaaak?? A do kogo??? Nie ma to znaczenia . Fakt jest fakt . Raz jeszcze - piszemy teraz o kandydaturach na moderatora wnetrz . Chetnie o tym z toba i z kazdym porozmawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 15.11.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Luc , daj jej spokuj. Ja znam inne jej powiedzonka jak np. " lajdak". Wiec lepiej uwazaj. To narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 HouseNim odejdziesz , jedno pytanie .Co sadzisz o mojej kandydaturze ma moderatora wnetrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 15.11.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Wojtek, jest liderem do tego stolka. Takie jest moje zdanie. No to, narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ciesze sie , ze podzielasz moja opinie .Redakcja powiedziala , ze zliczy oddane glosy .Zachecam wiec do wpisywania sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts