Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co się dzieje z wnętrzami?

Magośka

Recommended Posts

Gość berecik

http://www.pushpullbar.com/forums/showthread.php?t=1228&page=11&pp=10

ja proponuje kogoś z tej czwórki

house

rrmi

Luc Skywalker

2112wojtek

zwłaszcza ci pierwsi lubią bardzo wklejać zdjęcia i są bardzo aktywnymi uczestnikami działu, czasem się im tylko zdaży rozwalić najlepsze wątki, ale to by była taka rehabilitacja łobuzów :D

Po pierwsze - znają sie na tym .

Po drugie - potrafią w kilku slowach zawrzec wiele tresci .

Po trzecie - nie napuszczają jednych forumowiczow na innych , co ma znaczenie .

Po czwarte - potrafią odroznic belkot od dobrej porady .

Do tego władają doskonale językiem angielskim, a pod zdjęciami umieszczają sensowne, streszczone i konkretne informacje

typu

"BERET ZASŁANIAJĄCY DUPSKO"

http://www.pushpullbar.com/forums/attachment.php?attachmentid=6846&stc=1

byłam długo w dziale wnętrza, dlatego moje kandydatury mają dużą wagę :D

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość berecik

spróbujcie zapisać zdjęcie w swoim komputerze - taka inspiracja :D

pojawi się podpis - bardzo sprytnie -widac znają sie na komputerze, dlatego tym bardzie funkcja moderatorów jest im przeznaczona - moze nawet całej zgranej czwórce, by się mogli dzielić obowiązkami :D

niewsty podpis jest bez polskiej czcionki :( , ale jej nie mają za oceanem :(

dziękuję i prosze dodać do listy. :D

http://www.pushpullbar.com/forums/showthread.php?t=1228&page=11&pp=10

ja proponuje kogoś z tej czwórki

house

rrmi

Luc Skywalker

2112wojtek

zwłaszcza ci pierwsi lubią bardzo wklejać zdjęcia i są bardzo aktywnymi uczestnikami działu, czasem się im tylko zdaży rozwalić najlepsze wątki, ale to by była taka rehabilitacja łobuzów :D

Po pierwsze - znają sie na tym .

Po drugie - potrafią w kilku slowach zawrzec wiele tresci .

Po trzecie - nie napuszczają jednych forumowiczow na innych , co ma znaczenie .

Po czwarte - potrafią odroznic belkot od dobrej porady .

Do tego władają doskonale językiem angielskim, a pod zdjęciami umieszczają sensowne, streszczone i konkretne informacje

typu

byłam długo w dziale wnętrza, dlatego moje kandydatury mają dużą wagę :D

Nadal Sloneczko trwasz w swoich okopach ?

bycie osobą niezorienowaną w całej gmatwaninie wojennej ma swoje plusy wobec tego ignoruję wszelki złośliwości, choć się ich domyślam i konsekwentnie uzupełniam listę:

1.sonika

2.Aggi

3.rrmi

4.ponury 63

5.miecztronix

6.JoShi

7.Wojtek 2112

8.house

9.Luc Skywalker

10. Mimimlapin - też była jej kandydatura i nawet zgłaszający dostał kubek

skoro uwzględniłam House to i mimi też.

Oświeciło mnie tylko jedno czy da się wyeliminować atak klonów podczas głosowania??

Bo może ktoś wygrać poparty przez setkę forumowiczów zalogowanych w dniu głosowania i z jednym np. postem.

No ale załóżmy, że w głosowaniu wezmą udział osoby niekontrowersyjne :) :)

bycie osobą niezorienowaną w całej gmatwaninie wojennej ma swoje plusy wobec tego ignoruję wszelki złośliwości, choć się ich domyślam i konsekwentnie uzupełniam listę:

1.sonika

2.Aggi

3.rrmi

4.ponury 63

5.miecztronix

6.JoShi

7.Wojtek 2112

8.house

9.Luc Skywalker

10. Mimimlapin - też była jej kandydatura i nawet zgłaszający dostał kubek

skoro uwzględniłam House to i mimi też.

Oświeciło mnie tylko jedno czy da się wyeliminować atak klonów podczas głosowania??

Bo może ktoś wygrać poparty przez setkę forumowiczów zalogowanych w dniu głosowania i z jednym np. postem.

No ale załóżmy, że w głosowaniu wezmą udział osoby niekontrowersyjne :) :)

Do swoich obiekcji co do kandydatur 4 i 5 , ze wzgledow oczywistych dodaje 9 . Natomiast kandydatura 10 jest usunieta z forum , nie powinna wiec byc brana pod uwage ze wzgledow proceduralnych .

Tylko powtórzę: dobrze że to nie moja fotka jest.

Przepraszam cie Sloneczko , ale nie trzymasz sie tematu .

Nie interesuja mnie sprawy spoza forum .

Bydlaki odpuscilem . Docen to i nie ciagnij tej tragifarsy dalej .

Jezeli masz cos do powiedzenia na temat moderowania wnetrz , to serdecznie zapraszam .

Jezeli nie , to ...

Gość berecik

Luc Skywalker

Do swoich obiekcji co do kandydatur 4 i 5 , ze wzgledow oczywistych dodaje 9 . Natomiast kandydatura 10 jest usunieta z forum , nie powinna wiec byc brana pod uwage ze wzgledow proceduralnych

było by szkoda, gdyby "uczestnicy globalnego konfliktu" (określenie Redakcji ) czyli rrmi, Luc Skywalker oraz house nie mogli pełnić uczciwe funkcji moderatora działu wnętrz :(

Proszę cię zastanów się luc.

Gość berecik

Pragne dodac ze cytat w oryginale brzmi:

beret _zaslaniajacy_ dupsko

Wage moich kandydatur

rrmi

house

Luc skywalker

podnosi fakt , ze wkleilem oryginalny cytat , a wiec smialo moge rzec , ze wiem co pisze .

Gość berecik

Luc Skywaker

Jedyne o co mozesz mnie mimi prosic , to o to zebym cie kopnal w wiadome miejsce . Z tym ze nie gwarantuje dania posluchu twej prosbie .

Przepraszam cie Luc Skywalker , ale nie trzymasz sie tematu .

Nie interesuja mnie sprawy spoza forum .

Dupsko odpuscilem . Docen to i nie ciagnij tej tragifarsy dalej .

Jezeli masz cos do powiedzenia na temat moderowania wnetrz , to serdecznie zapraszam .

Jezeli nie , to ...

Luc Skywalker, house...

Nie macie dosc ?

Robicie ciagle te rany . Te prawdziwe.

Widzisz mimi , ty nie mozesz byc tak do konca zlym czlowiekiem .

Bo to nie jest mozliwe . W kazdej , najwiekszej nawet kreaturze , da sie doszukac cechy pozytywne . A wiec tym bardziej w tobie . Dlatego smiem twierdzic , zebys sie temu zlemu , co teraz toba zawladnal , tak latwo nie poddawala . Nie obrazaj sie na mnie , bo slow na k.. na pi... i tak dalej , nie uzywam . Mozna wiec z kazdej mojej wypowiedzi ze smiechem wybrnac . Na pewno to potrafisz .

A teraz maly test na twoje poczucie humoru .

Moim zdaniem , znalazlas tu na forum mila tobie przystan .

Zdjecia wklejalas . Projekty sobie opisywalas . Ludzie sie ciebie pytali . Ogolnie bylo ok . Poczulas sie blogo . Uspilo to jedna twoj instynkt samozachowawczy . Z tej radosci pisania zrodzilo sie uczucie tak potwornie silne , ze stracilas czucie w rekach . Przyciagasz z miloscia we watki do siebie i nieswiadomie je dusisz . Do wnetrz zas przyczepione sa pozostale dzialy forum , co powoduje efekt zgniatania calosci .

I mamy katastrofe . I sa bany . I pisza , ze cie tu nie chca .

Pewnie mi nie uwierzysz , ale annaly amerykanskiego sadownictwa znaja sprawy tego typu . Ze mloda zona z duzymi oczami , udusila ( ona twierdzi ze nieswiadomie - prokurator wrecz przeciwnie ) podczas snu staruszka malzonka .

Pomysl o tym .

Gość berecik

Widzisz Luc Skywalker, ty nie mozesz byc tak do konca zlym czlowiekiem .

Bo to nie jest mozliwe . W kazdej , najwiekszej nawet kreaturze , da sie doszukac cechy pozytywne . A wiec tym bardziej w tobie . Dlatego smiem twierdzic , zebys sie temu zlemu , co teraz toba zawladnal , tak latwo nie poddawal . Nie obrazaj sie na mnie , bo slow na k.. na pi... i tak dalej , nie uzywam . Mozna wiec z kazdej mojej wypowiedzi ze smiechem wybrnac . Na pewno to potrafisz .

Moim zdaniem , znalazles tu na forum mila tobie przystan .

Zdjecia wklejales . Watki sobie psules . Trolle sie bawily. Ogolnie bylo ok . Poczules sie blogo . Uspilo to jedna twoj instynkt samozachowawczy . Z tej radosci niszczenia zrodzilo sie uczucie tak potwornie silne , ze straciles czucie w rekach . Przyciagasz z miloscia mimi - watki do siebie i swiadomie je dusisz . Do wnetrz zas przyczepione sa pozostale dzialy forum , co powoduje efekt zgniatania calosci .

Pewnie mi nie uwierzysz , ale annaly amerykanskiego sadownictwa znaja sprawy tego typu . Ze jeden b***** , wkleil w necie zdjecia ( on twierdzi ze to dlatego, ze na nim ladniej wygladasz ) Podpisal je

Pomysl o tym .

Widzisz Luc Skywalker, ty nie mozesz byc tak do konca zlym czlowiekiem .

Bo to nie jest mozliwe . W kazdej , najwiekszej nawet kreaturze , da sie doszukac cechy pozytywne . A wiec tym bardziej w tobie . Dlatego smiem twierdzic , zebys sie temu zlemu , co teraz toba zawladnal , tak latwo nie poddawal . Nie obrazaj sie na mnie , bo slow na k.. na pi... i tak dalej , nie uzywam . Mozna wiec z kazdej mojej wypowiedzi ze smiechem wybrnac . Na pewno to potrafisz .

Moim zdaniem , znalazles tu na forum mila tobie przystan .

Zdjecia wklejales . Watki sobie psules . Trolle sie bawily. Ogolnie bylo ok . Poczules sie blogo . Uspilo to jedna twoj instynkt samozachowawczy . Z tej radosci niszczenia zrodzilo sie uczucie tak potwornie silne , ze straciles czucie w rekach . Przyciagasz z miloscia mimi - watki do siebie i swiadomie je dusisz . Do wnetrz zas przyczepione sa pozostale dzialy forum , co powoduje efekt zgniatania calosci .

Pewnie mi nie uwierzysz , ale annaly amerykanskiego sadownictwa znaja sprawy tego typu . Ze jeden b***** , wkleil w necie zdjecia ( on twierdzi ze to dlatego, ze na nim ladniej wygladasz ) Podpisal je

Pomysl o tym .

Mimi pomimo wszystko i tak cie kocham , tak jak kocham ludzi .