Gość berecik 15.11.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 http://www.pushpullbar.com/forums/showthread.php?t=1228&page=11&pp=10 ja proponuje kogoś z tej czwórki house rrmi Luc Skywalker 2112wojtek zwłaszcza ci pierwsi lubią bardzo wklejać zdjęcia i są bardzo aktywnymi uczestnikami działu, czasem się im tylko zdaży rozwalić najlepsze wątki, ale to by była taka rehabilitacja łobuzów Po pierwsze - znają sie na tym . Po drugie - potrafią w kilku slowach zawrzec wiele tresci . Po trzecie - nie napuszczają jednych forumowiczow na innych , co ma znaczenie . Po czwarte - potrafią odroznic belkot od dobrej porady . Do tego władają doskonale językiem angielskim, a pod zdjęciami umieszczają sensowne, streszczone i konkretne informacje typu "BERET ZASŁANIAJĄCY DUPSKO" http://www.pushpullbar.com/forums/attachment.php?attachmentid=6846&stc=1 byłam długo w dziale wnętrza, dlatego moje kandydatury mają dużą wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Taaaak?? A do kogo??? Nie ma to znaczenia . Fakt jest fakt . Zaczynasz zarabiać u mnie plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 "berecik" A jaki ten berecik ?Moherowy ? Z dlugim wlosiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość berecik 15.11.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 http://www.pushpullbar.com/forums/attachment.php?attachmentid=6846&stc=1 spróbujcie zapisać zdjęcie w swoim komputerze - taka inspiracja pojawi się podpis - bardzo sprytnie -widac znają sie na komputerze, dlatego tym bardzie funkcja moderatorów jest im przeznaczona - moze nawet całej zgranej czwórce, by się mogli dzielić obowiązkami niewsty podpis jest bez polskiej czcionki , ale jej nie mają za oceanem dziękuję i prosze dodać do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 http://www.pushpullbar.com/forums/showthread.php?t=1228&page=11&pp=10 ja proponuje kogoś z tej czwórki house rrmi Luc Skywalker 2112wojtek zwłaszcza ci pierwsi lubią bardzo wklejać zdjęcia i są bardzo aktywnymi uczestnikami działu, czasem się im tylko zdaży rozwalić najlepsze wątki, ale to by była taka rehabilitacja łobuzów Po pierwsze - znają sie na tym . Po drugie - potrafią w kilku slowach zawrzec wiele tresci . Po trzecie - nie napuszczają jednych forumowiczow na innych , co ma znaczenie . Po czwarte - potrafią odroznic belkot od dobrej porady . Do tego władają doskonale językiem angielskim, a pod zdjęciami umieszczają sensowne, streszczone i konkretne informacje typu "BERET ZASŁANIAJĄCY DUPSKO" http://www.pushpullbar.com/forums/attachment.php?attachmentid=6846&stc=1 byłam długo w dziale wnętrza, dlatego moje kandydatury mają dużą wagę Nadal Sloneczko trwasz w swoich okopach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 15.11.2005 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 bycie osobą niezorienowaną w całej gmatwaninie wojennej ma swoje plusy wobec tego ignoruję wszelki złośliwości, choć się ich domyślam i konsekwentnie uzupełniam listę: 1.sonika 2.Aggi 3.rrmi 4.ponury 63 5.miecztronix 6.JoShi 7.Wojtek 2112 8.house 9.Luc Skywalker 10. Mimimlapin - też była jej kandydatura i nawet zgłaszający dostał kubek skoro uwzględniłam House to i mimi też. Oświeciło mnie tylko jedno czy da się wyeliminować atak klonów podczas głosowania?? Bo może ktoś wygrać poparty przez setkę forumowiczów zalogowanych w dniu głosowania i z jednym np. postem. No ale załóżmy, że w głosowaniu wezmą udział osoby niekontrowersyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nadal Sloneczko trwasz w swoich okopach ? Spróbowałam zapisać to zdjęcie. Podpisano dokładnie tak... Jak to dobrze, że to nie moja fotka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 bycie osobą niezorienowaną w całej gmatwaninie wojennej ma swoje plusy wobec tego ignoruję wszelki złośliwości, choć się ich domyślam i konsekwentnie uzupełniam listę: 1.sonika 2.Aggi 3.rrmi 4.ponury 63 5.miecztronix 6.JoShi 7.Wojtek 2112 8.house 9.Luc Skywalker 10. Mimimlapin - też była jej kandydatura i nawet zgłaszający dostał kubek skoro uwzględniłam House to i mimi też. Oświeciło mnie tylko jedno czy da się wyeliminować atak klonów podczas głosowania?? Bo może ktoś wygrać poparty przez setkę forumowiczów zalogowanych w dniu głosowania i z jednym np. postem. No ale załóżmy, że w głosowaniu wezmą udział osoby niekontrowersyjne Do swoich obiekcji co do kandydatur 4 i 5 , ze wzgledow oczywistych dodaje 9 . Natomiast kandydatura 10 jest usunieta z forum , nie powinna wiec byc brana pod uwage ze wzgledow proceduralnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nadal Sloneczko trwasz w swoich okopach ? Spróbowałam zapisać to zdjęcie. Podpisano dokładnie tak... Jak to dobrze, że to nie moja fotka jest. Ja nie dokonywalem proby zapisania . Spojrz na ta mimi - wypowiedz jako calosc . Bez wyrywania zdan z kontekstu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.11.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tylko powtórzę: dobrze że to nie moja fotka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 15.11.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tylko powtórzę: dobrze że to nie moja fotka jest. Przepraszam cie Sloneczko , ale nie trzymasz sie tematu . Nie interesuja mnie sprawy spoza forum . Bydlaki odpuscilem . Docen to i nie ciagnij tej tragifarsy dalej . Jezeli masz cos do powiedzenia na temat moderowania wnetrz , to serdecznie zapraszam . Jezeli nie , to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość berecik 15.11.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Luc Skywalker Do swoich obiekcji co do kandydatur 4 i 5 , ze wzgledow oczywistych dodaje 9 . Natomiast kandydatura 10 jest usunieta z forum , nie powinna wiec byc brana pod uwage ze wzgledow proceduralnych było by szkoda, gdyby "uczestnicy globalnego konfliktu" (określenie Redakcji ) czyli rrmi, Luc Skywalker oraz house nie mogli pełnić uczciwe funkcji moderatora działu wnętrz Proszę cię zastanów się luc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość berecik 16.11.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Pragne dodac ze cytat w oryginale brzmi: beret _zaslaniajacy_ dupsko Wage moich kandydatur rrmi house Luc skywalker podnosi fakt , ze wkleilem oryginalny cytat , a wiec smialo moge rzec , ze wiem co pisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.11.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Proszę cię zastanów się luc. Jedyne o co mozesz mnie mimi prosic , to o to zebym cie kopnal w wiadome miejsce . Z tym ze nie gwarantuje dania posluchu twej prosbie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość berecik 16.11.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Luc Skywaker Jedyne o co mozesz mnie mimi prosic , to o to zebym cie kopnal w wiadome miejsce . Z tym ze nie gwarantuje dania posluchu twej prosbie . Przepraszam cie Luc Skywalker , ale nie trzymasz sie tematu . Nie interesuja mnie sprawy spoza forum . Dupsko odpuscilem . Docen to i nie ciagnij tej tragifarsy dalej . Jezeli masz cos do powiedzenia na temat moderowania wnetrz , to serdecznie zapraszam . Jezeli nie , to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.11.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Nie masz dosc ? Rozdrapujesz ciagle te rany . Te prawdziwe i te wyimaginowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość berecik 16.11.2005 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Luc Skywalker, house... Nie macie dosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.11.2005 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Luc Skywalker, house... Nie macie dosc ? Robicie ciagle te rany . Te prawdziwe. Widzisz mimi , ty nie mozesz byc tak do konca zlym czlowiekiem . Bo to nie jest mozliwe . W kazdej , najwiekszej nawet kreaturze , da sie doszukac cechy pozytywne . A wiec tym bardziej w tobie . Dlatego smiem twierdzic , zebys sie temu zlemu , co teraz toba zawladnal , tak latwo nie poddawala . Nie obrazaj sie na mnie , bo slow na k.. na pi... i tak dalej , nie uzywam . Mozna wiec z kazdej mojej wypowiedzi ze smiechem wybrnac . Na pewno to potrafisz . A teraz maly test na twoje poczucie humoru . Moim zdaniem , znalazlas tu na forum mila tobie przystan . Zdjecia wklejalas . Projekty sobie opisywalas . Ludzie sie ciebie pytali . Ogolnie bylo ok . Poczulas sie blogo . Uspilo to jedna twoj instynkt samozachowawczy . Z tej radosci pisania zrodzilo sie uczucie tak potwornie silne , ze stracilas czucie w rekach . Przyciagasz z miloscia we watki do siebie i nieswiadomie je dusisz . Do wnetrz zas przyczepione sa pozostale dzialy forum , co powoduje efekt zgniatania calosci . I mamy katastrofe . I sa bany . I pisza , ze cie tu nie chca . Pewnie mi nie uwierzysz , ale annaly amerykanskiego sadownictwa znaja sprawy tego typu . Ze mloda zona z duzymi oczami , udusila ( ona twierdzi ze nieswiadomie - prokurator wrecz przeciwnie ) podczas snu staruszka malzonka . Pomysl o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość berecik 16.11.2005 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Widzisz Luc Skywalker, ty nie mozesz byc tak do konca zlym czlowiekiem . Bo to nie jest mozliwe . W kazdej , najwiekszej nawet kreaturze , da sie doszukac cechy pozytywne . A wiec tym bardziej w tobie . Dlatego smiem twierdzic , zebys sie temu zlemu , co teraz toba zawladnal , tak latwo nie poddawal . Nie obrazaj sie na mnie , bo slow na k.. na pi... i tak dalej , nie uzywam . Mozna wiec z kazdej mojej wypowiedzi ze smiechem wybrnac . Na pewno to potrafisz . A teraz maly test na twoje poczucie humoru . Moim zdaniem , znalazles tu na forum mila tobie przystan . Zdjecia wklejales . Watki sobie psules . Trolle sie bawily. Ogolnie bylo ok . Poczules sie blogo . Uspilo to jedna twoj instynkt samozachowawczy . Z tej radosci niszczenia zrodzilo sie uczucie tak potwornie silne , ze straciles czucie w rekach . Przyciagasz z miloscia mimi - watki do siebie i swiadomie je dusisz . Do wnetrz zas przyczepione sa pozostale dzialy forum , co powoduje efekt zgniatania calosci . I mamy katastrofe . I sa bany . I pisza , ze cie tu nie chca . Pewnie mi nie uwierzysz , ale annaly amerykanskiego sadownictwa znaja sprawy tego typu . Ze jeden b***** , wkleil w necie zdjecia ( on twierdzi ze to dlatego, ze na nim ladniej wygladasz ) Podpisal je "BERET ZASŁANIAJĄCY DUPSKO" Pomysl o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.11.2005 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Widzisz Luc Skywalker, ty nie mozesz byc tak do konca zlym czlowiekiem . Bo to nie jest mozliwe . W kazdej , najwiekszej nawet kreaturze , da sie doszukac cechy pozytywne . A wiec tym bardziej w tobie . Dlatego smiem twierdzic , zebys sie temu zlemu , co teraz toba zawladnal , tak latwo nie poddawal . Nie obrazaj sie na mnie , bo slow na k.. na pi... i tak dalej , nie uzywam . Mozna wiec z kazdej mojej wypowiedzi ze smiechem wybrnac . Na pewno to potrafisz . A teraz maly test na twoje poczucie humoru . Moim zdaniem , znalazles tu na forum mila tobie przystan . Zdjecia wklejales . Watki sobie psules . Trolle sie bawily. Ogolnie bylo ok . Poczules sie blogo . Uspilo to jedna twoj instynkt samozachowawczy . Z tej radosci niszczenia zrodzilo sie uczucie tak potwornie silne , ze straciles czucie w rekach . Przyciagasz z miloscia mimi - watki do siebie i swiadomie je dusisz . Do wnetrz zas przyczepione sa pozostale dzialy forum , co powoduje efekt zgniatania calosci . I mamy katastrofe . I sa bany . I pisza , ze cie tu nie chca . Pewnie mi nie uwierzysz , ale annaly amerykanskiego sadownictwa znaja sprawy tego typu . Ze jeden b***** , wkleil w necie zdjecia ( on twierdzi ze to dlatego, ze na nim ladniej wygladasz ) Podpisal je "BERET ZASŁANIAJĄCY DUPSKO" Pomysl o tym . Mimi pomimo wszystko i tak cie kocham , tak jak kocham ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts