Eluś 15.11.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Miałam nadzieję,że ktoś mi napisze dlaczego nagle nie mam dostępu do forum WNĘTRZA a tu chwila i myk nie ma mojego wątku.To jakaś zabawa czy dowiem się o co chodzi?Jeżeli ktoś się bawi moim kosztem to drugi raz mówię,że to nie fer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 narazie nikt nie ma. Jutro ma sie poprawić. Nie wpadaj w szał, bo paznokcie sobie połamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 15.11.2005 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Dzięki. Właśnie się ich pozbyłam, w bardziej drastyczny sposób. A swoją drogą byłam przekonana, że coś przeskrobałam i taka kara. Tyle, że zachodziłam w głowę co ja takiego zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.11.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zamiast wpadac w szal wpadnij do odpowiedniego watku w odpowiednim dziale i juz bedziesz na bierzaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 15.11.2005 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 ok na przyszłość tak zrobię.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts