rafałek 15.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jak w temacie. Obserwuję ostatnio moją kotkę. W czerwcu była na zastrzyku, na wiosnę chcemy ją wysterylizować. Ale robi się taka gruba że mam wątpliwości czy nie będzie za chwilę małych kotków? Czy jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.11.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jak w temacie. Obserwuję ostatnio moją kotkę. W czerwcu była na zastrzyku, na wiosnę chcemy ją wysterylizować. Ale robi się taka gruba że mam wątpliwości czy nie będzie za chwilę małych kotków? Czy jest to możliwe? Mozliwe o kazdej porze roku. Po co czekac ze sterykizacja do wiosny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 15.11.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 wysterylizuj juz teraz to sie nazywa sterylka aborcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 16.11.2005 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 wysterylizuj juz teraz to sie nazywa sterylka aborcyjna Brzmi koszmarnie... Chyba na koniec tygodnia udam się do weterynarza, bo i tak trzeba by powtórzyć szczepienia. Zobaczymy co on powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.11.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 wiem, że koszmarnie do tego nie każdy wet chce to zrobić, bo niektórzy wymawiają się poglądami, czy aspektami moralnymi i w zasadzie nie powinno sie tego robić w wysokiej ciąży, chyba że wet jest dobrym i świadomym zagrożeń specjalistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 17.11.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Może kota po prostu przygotowuje sie do ostrej zimy? Moje niewychodzące wyraźnie się zokrągliły i nie można im wyperswadować, że w domu raczej mróz im nie grozi. A tak powaznie: Teoretycznie zastrzyk powinien "działać" pół roku ale to tylko teoria. W sytuacji niechcianej ciąży kotki niestety trzeba wybierać mniejsze zło, żeby bez potrzeby nie mnożyć kocich biedul. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Pozdrawiam Monika + 2 ogony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts