backdraft 16.11.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 W jakim banku dali Wam lub dają najniższą marżę przy budowlanym kredycie hipotecznym? Może powstanie w ten sposób pewien ranking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek33 16.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 w listopadzie 2004 dali mi 2,9%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 16.11.2005 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Kto da mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 16.11.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 jak ranking ma powstac? marza to wypadkowa wielu warunkow, m.in.: wysokosci kredytu, udzialu wlasnego, waluty, czasu splaty kredytu, oceny wiarygodnosci kredytobiorcy itd. jaki wiec sens ma porownywanie samej marzy bez brania pod uwage pozostalych danych?...prosze bardzo: w Millenium 0,7% marży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 17.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 jak ranking ma powstac? marza to wypadkowa wielu warunkow, m.in.: wysokosci kredytu, udzialu wlasnego, waluty, czasu splaty kredytu, oceny wiarygodnosci kredytobiorcy itd. jaki wiec sens ma porownywanie samej marzy bez brania pod uwage pozostalych danych?... prosze bardzo: w Millenium 0,7% marży Zgadzam sie w całej rociągłości ..... tematu . Dodatkowo przy negocjacjach wplyw moze mieć wysokość dochodów ( czytaj: status Klienta wg. danego banku ). Poza tym był chyba kiedys podobny wątek na forum - po jego przeczytaniu doszłam do wniosku że część osob podaje oprocentowanie a cześć marżę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 17.11.2005 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Chodziło mi oto, żeby rozeznać się, po takim sondażu czy ewentualnie mozna i jakich argumentów używać przy negocjacjach z bankiem o wysokość marży i tyle. Chodziło mi tylko o jakieś porównanie. Dziekuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 17.11.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Chodziło mi oto, żeby rozeznać się, po takim sondażu czy ewentualnie mozna i jakich argumentów używać przy negocjacjach z bankiem o wysokość marży i tyle. Chodziło mi tylko o jakieś porównanie. Dziekuję za pomoc. Intencje sluszne ale taki sondaż jest malo precyzyjny . Możesz uzyskać błędne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts