Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A nawet w czasie przejścia od jednego wątku do drugiego...., czasami się pojawia.., załoguj się...

Choć mam ustawione opcje - załoguj mnie automatycznie za każdym razem...

No i czemu ja nie mam możliwości zmiany swojego starego postu (mam tylko w moich komentarzach), mogę tylko usuwać lub zmieniać ostatni post... We wszystkich starszych postach w innych watkach mam tylko opcje – odpowiedz z cytatem.., a zmiany nie mam...

:roll:

https://forum.murator.pl/topic/43891-czemu-teraz-trzeba-si%C4%99-logowa%C4%87-za-ka%C5%BCdym-razem/

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jajcara. Jak teraz zostanie „szefową” działu wnętrz, to dopiero będzie się puszyć... :wink:

p.s. proszę to traktować to jako mój glos na Sonike

:p

Co do zmieniania postów, to nie wiem, bo mimo obowiązującej mody :wink: , raczej ich nie zmieniam...

Ale co do logowania, zauważyłam to samo, chodzę sobie spokojnie po forum, i nagle stwierdzam, że jestem wylogowana :o Dlaczego???

bo mimo obowiązującej mody :wink:

Nastepna jajcara.. dobre to bylo...dobrze, że zdazylam przeczytac... :p

I tak wole spokój i bałagan, niż porządek i wojnę... :wink: wiem, że jedno drugie wyklucza, ale wszyscy wiedza o co chodzi... :p

Choc najlepsza opcja to spokoj i porzadek... 8)

Udalo sie zmienic..Ale to frajda... :wink:

Ale jajo, w dzisiejszych postach pojawił się ten „ zaginiony ołówek”.., ale w starych nadal nie zasługuje na zmianę...

Ale dobre i to.. :p

No, ale z tym logowaniem dzisiaj, to już przeginka :evil:

Jak się loguję, ot tak, żeby pochodzić po forum, to i tak jestem niezalogowana! Loguje mnie dopiero, jak chcę coś konkretnego napisać.

Czy ktoś wie, o co tu chodzi???

A ja nie muszę, cały czas jestem zalogowany. :D

Eee, to jak to jest prawda, to zdradz jak Ty to robisz? :wink: