ryar 16.11.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Tu pewnie wszyscy mają duże łazienki, ale potrzebuję wanny asymertycznej ok 140-145x95, Znalazłem excellent np laguna czy to miare dobra firma ? jak ją zabudować ? - musi być chyba dostep np do baterii trójotworowej, bok - myslę o mozaice na płytkach żeby utrzymać kształt wanny, do góry też się nie da bo przymocowana do ściany będzie, poza tym pewnie silikonem będzie oblepiona do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Ja mam wannę asymetryczną z Excellenta. Uważam, że to dobra firma.Obudowana jest płytkami docinanymi pod jej kształt, a dostęp do baterii jest zrobiony z boku - po prostu płytki są przymocowane na magnes. Cały proces obudowy możesz zobaczyć w moim wątku, adres poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 17.11.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Też mam narożną 140x110 podmurowaną Ytongiem zabezpieczonym folią w płynie. Pustaki oklejone paskami ciętych płytek 4 lub 6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts