IZYCH 16.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Witam Mieszkam w bloku z wielkiej płyty i wiadomo jak wygłądają otwory drzwiowe.Kupiłem w OBI opaski do obłożenia tych ościeżnic ( opaski Classena ) i teraz mam problem jak je zamocować aby najlepiej nie było nic widać z tego montażu.Myślałem o przewiercaniu ościeżnicyi dalej betonu,wbijaniu kołków drewnianych i do tego przybijanie cieniutkimi gwoździami bez główki.Problemem będzie wiercenie w metalu a dalej w betonie,chyba że są do tego specjalne wiertła ( metal+beton ) ale nie miałem z takimi do czynienia. Jest jeszcze klej,ale w przypadku demontażu będzie to niemożliwe. Bardzo proszę o praktyczne i sprawdzone rady,muszę się z tym uporać do piątku, żona nie da mi spokoju jak tego nie zrobię. Pozdrawiam Ireneusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.11.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 odpowiedz jest na wymianie doswiadczen w Twoim watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts