isabell 17.11.2005 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Jestem tu nowa,trafiłam tu poprzez link wstawiony z mojego forum,na którym często jestem,narazie ,czuję się jak w labiryncie,ale nie zamierzam się poddawać i będę tu tak często jak tylko się da Kupiliśmy 3 latak temu domek do remontu ale zamieszkalny był od razu,okolica jest cudna i spokojna i to najważniesze dla nas było,resztę się dopracuje Narazie sami własnymi siłami i skromnymi środkami pomału przemy z remoncikiem do przodu Wszytkich Gorąco Pozdrawiam i Witam Isabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.11.2005 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 My też Cię serdecznie witamy isabell i mam nadzieję że Ci będzie z nami miło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.11.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 ......i sił wew remonciku .... i 3 wory piniędzoli Witaj wśród SWOICH ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Podoba mi się ta Wasza "ruinka". Może coś więcej o niej...? A tak w ogóle, to witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isabell 18.11.2005 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Bardzo dziękuję za tak miłe przywitanie,napewno mi tu będzie z Wami miło,o domu napiszę i powklejam fotki,wszystko pomału,narazie mało czasu,kłopoty z administratorem sieci ,ale dam radę,jeszcze raz wielkie dzięki,wszystko mam zamiar nadrobić,jeszcze mnie tu będzie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Witaj Isabell!Ja póki co mam drewniany domek, który będę rozbudowywał, ale po dwóch latach tylko WZ, ale zapał jeszcze nie minął.Szkoda, że Twoja ruinka nie stoi u mnie, nie musiał bym rozbudowywać.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.03.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts