asieńka 17.11.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Witam, mam do posadzenia 80 cisów (są one w doniczkach), 2 wierzby z odkrytymi korzeniami i berebrysy karłowate też w doniczkach - czy mogę je jeszcze teraz posadzić mimo, że zapowiadają już przymrozki w nocy czy może takie rośliny moga przeczekać zimę w doniczkach np. w garażu??? nie znam się na tym kompletnie dlatego prosze o radę i z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 17.11.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 te w doniczkach nie można tylko trzeba, pamiętaj o podlewaniu iglaków przez całą zimę, jeśli chodzi o tą wierzbę to wsadziłbym ją do donicy i trzymał w garażu bo już za zimno by korzenie rosły, z drugiej strony jeśli zima będzie ciepła to można do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 17.11.2005 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 tzn, że te, które są w doniczkach trzeba przesadzić do gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 17.11.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja swoje iglaki i krzewy tydzien temu posadzilem, oczywiscie nie zapominajac o podlaniu. Mysle ze bedzie to lepsze niz czekanie na wiosne w "zastepczych" warunkach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts