Redakcja 17.11.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Oficjalną domeną forum jest teraz: forum.muratordom.pl Należy zaktualizować swoje linki w "ulubionych" i innych miejscach, gdzie je trzymacie. Przy wchodzeniu z nowego adresu nie powinno być problemów z logowywaniem. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 17.11.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Niestety niebałdzo. Stan jest taki:zaloguj się -> nick, hasło, zostawiam odznaczone pole 'zaloguj mnie za każdym razem' - jest ok. ale gdy zaznaczę 'zaloguj mnie za każdym razem' dowiaduję się że hasło nieprawidłowe. I tak kilka razy od pewnego czasu. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 28.11.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Podciągam bo niestety dalej nie działa. Tzn. jak zaznaczę 'zaloguj się za każdym razem' to się nie mogę zalogować... Wchodzę zgodnie z instrukcją w fromu.muratordom.pl Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts