joliska 21.03.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Co do sypialni: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?23896-Wyk%C5%82adzina-dywanowa-w-sypialni-kto-ma&highlight=wyk%C5%82adzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 21.04.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Niebawem będziemy robić podłogi w sypialni i pokojach i tak się zastanawiamy nad panelami lub wykładziną dywanową Z panelami mamy doświadczenie, ale gorzej z wykładziną dywanową może ktoś coś wie na ten temat jakieś za lub przeciw?? chętnie zapoznam się z waszymi opiniami Jeśli panele, to tylko balterio a jeśli wykładzina, to zastanów się, czy nie ma w domu nikogo, kto by ją plamił, brudził, drapał i czy jest ktoś, kto ją będzie często odkurzał i nierzadko prał? Ja miałam wykładzinę w pokoju panieńskim i po roku użytkowania błękit przemienił się w szarość z czarnymi smugami W dodatku moja kocica upodobała sobie jeden jej róg do oznaczania terenu - na samo wspomnienie mam dreszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmroczek 09.03.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Nie rozumiem ludzi, którzy mają wykładzinę w domu. Zawsze, jakby o nią nie dbał, to się ubrudzi, potem problem z wymianą jest. To już nie lepiej nawet dobrej klasy panele nawet położyć i na to jakiś elegancki dywanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusztowania 09.03.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dokładnie, ja bym spróbował ze zwykłym panelem, wykładzina ciągle się brudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietros79 20.03.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mi to w ogóle szkoda parkietu. Uważam, że parkiet zawsze lepszy niż panele. Ale z dwojga złego to już lepsze panele niż wykładzina - jak pisali poprzednicy zbiorowisko roztoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej 34 04.05.2017 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Moim zdaniem teraz najbardziej popularne są jednak panele. Łatwe w montażu nie muszą być cyklinowane jak parkiet. Wykładzina dla mnie osobiście odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts