sidney 17.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Mam do zaoferowania płytki ceramiczne i sanitariaty w dobrych cenach. Płytki z Paradyża, Tubądzina, Opoczna - rabat 15%, Ceramika Gres - rabat 20%, Ceramika Końskie - rabat 25%, na wyroby Koła, Roca, Panda, Keramag, Koralle - rabat 25%, Sanplast, Geberit i Franke - rabat 22%, baterie Oras 25% (jednouchwytowe) i 17% (dwuuchwytowe), KFA - 20%, grzejniki łazienkowe Purmo - rabat 35%. Wszystkie rabaty od cen producentów. Ofertę częściowo można obejrzeć na http://www.cersid.3shop.pl ( sklep w trakcie urządzania ) Pytania i zamówienia proszę kierować na adres [email protected] lub na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 25.11.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Od dziasiaj mogę również zaoferować płytki ceramiczne takich firm jak:Cersanit - rabat 28%Nowa Gala - rabat 21%Cerrol - rabat 25%Ceramika Pilch - rabat 23%.Oczywiście rabaty od cen producentów. Produkty powyższych firm są w trakcie wprowadzania do sklepu, więc jeżeli czegoś nie znajdziecie proszę pytać [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 29.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Czy sklep jest tylko internetowy, czy mozna zobaczyc towary w realu? Jesli tak, pod jakim adresem?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 29.11.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 czy przy zamówieniach duzych: tj na wykonczenie kompletne calego domu w armature i płytki jest mozliwa jeszcze negocjacja cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 29.11.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Mam do zaoferowania płytki ceramiczne i sanitariaty w dobrych cenach. Płytki z Paradyża, Tubądzina, Opoczna - rabat 15%, Ceramika Gres - rabat 20%, Ceramika Końskie - rabat 25%, na wyroby Koła, Roca, Panda, Keramag, Koralle - rabat 25%, Sanplast, Geberit i Franke - rabat 22%, baterie Oras 25% (jednouchwytowe) i 17% (dwuuchwytowe), KFA - 20%, grzejniki łazienkowe Purmo - rabat 35%. Witam!! interesują mnie ceny na: - płytki z serii Fila z Pilch Jasienica, ca. 26m2 - plytki Travena i Mogano z Paradyża, ca 36m2 i listwy Mogano (oba wymiary) - gres Trovan z Paradyża dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 02.12.2005 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Vivaldi sklep jest tylko internetowy, żeby zobaczyc towar musisz wybrac się do jakiegoś sklepu lub salonu w realu. Przy sklepie w realu nie byłbym w stanie zaproponowac takich cen. Myszkaxs i mlk wysyłam wam wiadomosć na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 21.12.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Czy mozliwy jest odbiór w Poznaniu .Zakup płytek i armatury na cały dom. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 29.01.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Serdecznie zapraszam do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts