jurg 17.11.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 No właśnie, sterowanie przez dotyk. Sterowanie kuchni elektrycznej - jak to się sprawdza w praktyce. Chwalcie się, niezależnie od marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 17.11.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Sensory ladniej wygladaja i bardziej wkurzaja Nie weim czy teraz nie wzielabym jednak pokretel.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.11.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 ja troche od odwrotnej strony - ja mam plyte ceramiczna gazowa z pokretlami .. Fatalna jezeli chodzi o utrzmanie czystosci . (ogole nienajlepszy egzemplarz Amica). Okruchy i rozne tam takie wpadaja pomiedzy uszczelki i pokretla i trudno je wyciagnac. Uszczelki zreszta byly do wymiany po mcu uzywania. Wybralabym sensory - moja siostra ma , sprawdzaja sie ok - do mycia tez wygodniejsze - wycierasz jedna plaska plyte, bez zadnych wystajacych dupereli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.11.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja mam sensory i uważam, że to najlepsze rozwiązanie (ładniejsze i wygodniejsze od pokręteł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.11.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 To już wiem co wybrać ...........sensory i niekoniecznie Amica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agis 18.11.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Mam sensory od tygodnia. Są świetne. Nawet moja "starej daty" mama od razu je zaakceptowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 18.11.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Ja mam Amicę mniej więcej taką (moja była kupowana w szełym roku)http://www.amica.com.pl/produkty/lista.grupa.php?prodPID=0110-0902-0935-0800 i wysuwane pokrętła sprawdzają się świetnie. Nie twierdzę, że sensory są złe, ale używanie pokrętła jest dużo bardziej 'naturalne'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts