rapsik 17.11.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Problem polega na tym że muszę rozkręcić grzejnik żeliwny (kaloryfer). I teraz problem polega na tym jakie tam są gwinty lewe / prawe itp. Jedno żeberko już zniszczyłem bo dekiel na ostatnim żeberku miał lewy gwint a odkręcony(urwany) został w prawo czy ktos mi cos podpowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.11.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 lewy gwint mial ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapsik 18.11.2005 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Sam się zdziwiłem To jest żeliwny grzejnik (kaloryfer) i licząć od przyłączy ostatnie żeberko ma korek- i ten korek miał lewy gwint. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 18.11.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mi sie cosik wydaje ze on mial prawy, tylko ze jak byl z drugiej strony to stojac tak samo, sie go wykrecalo w inna strone niz ten z pierwszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekf 18.11.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Witam Faktycznie, w starych żeliwiakach jeden gwint jest prawy a drugi lewy .Wynika to z faktu ze zeberka są skręcane tak jak w grzejnikach aluminiowych.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapsik 19.11.2005 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Dziekuje za odpowiedź rozkręciłem je patrząc na grzejnik to tam gdzie dojścia kręcimy w prawo gdzie niema w lewo Może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts