tabaluga1 23.01.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 I jeszcze jedno. Moja siostra jest dokładnie w takiej samej sytuacji jak Ty, Aido, tzn. wynajmuje któryś rok z rzędu mieszkanie w Warszawie i praktycznie są to pieniądze wyrzucane co miesiąc w błoto. Nigdy nie było by ich stać przy wynajmie na odłożenie na dom, czy choćby mieszkanko. Więc kupują dom w stanie surowym pod Warszawą i będą go szybko wykańczać.Kredyt oczywiście biorą prawie na całość.My też na całość, tylko za jakieś dwa lata będziemy mogli sprzedać nasze obecne mieszkanie, więc i kredytu ubędzie jakieś 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 23.01.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Tabalugo, to pocieszajace co piszesz.... Ja na wątek kredytobiorców też się natchnęłam, ale myślałam, że to pewnie jakieś drobne kredyty na dokończenie itd, poszukiwałam bardziej szalonych osób a na wątek na pewno zajrze i zobaczę co okredach warto sie od was dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts