Zdziebdzio 18.11.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 jak w temacie. Przyjme kazda ilosc ziemi z wykopkow - Borzecin Duzy. Jakby ktos wiedzial o jakiejs budowie z ktorej nie wywiezli jeszcze ziemi to bede bardzo wdzieczna za cynk. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 18.11.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 jesli mogę coś doradzić to samemu jeździć i szukać bo Ja w ten sposób znalazłam całkiem konkretnego człowieka z dobrą ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 18.11.2005 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 no wlasnie jezdzimy ale jakos tak pechowo dlatego tu napisalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 18.11.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 słyszałam że robią jakieś wykopy na Targówku, także w Wilanowie powstaja nowe osiedla i jeżdzą ciężarówkami, podobno także przy samym wjeździe do Konstancina,. Zadzwoń do firmy Bojan oni zajmują się zwożeniem ziemi niestety nie w moim kierunku ale możesz zapytać czy w twoich okolicach coś robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts