Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

... (tu musiałbym zakląć) Polszmat !

lafcadio

Recommended Posts

W kwietniu opłaciłem abonament za cały rok z góry za platformę Polsatu (tfu !) Cyfrowego (tfu !) i co ?

i 10.10.2005r. wyłączyli mi wszystkie programy !

Gdy próbowałem się telefonicznie dowiedzieć o co ... chodzi - a dodzwonić się do ichniejszej informacji to nie jest łatwa sprawa i zadanie dla nadzwyczaj cierpliwych - miły mis powiedział mi że nie mam nowej karty do dekodera na nastąpiła ich wymiana, ale żeby się nie martwić bo wkrótce ją otrzymam.

Wczoraj dzwoniłem po raz n-ty ! Jeszcze milszy miś poinformował mnie że zlecenie poszło do magazynu i już wkrótce wszystko będzie załatwione. Jak chciałem otrzymać numer telefonu do kogoś kto może mógłby mi udzielic informacji dlaczego Polszmat przez 40 dni nie potrafi wysłać do klienta nowej karty dowiedziałem się że to nie leży w kompetencjach misiów odbierających telefony, bo do nich należy udzielanie pomocy abonentom, którzy tej pomocy potrzebują.

Ciekawe ile to jeszcze potrwa ? Najgorsze jest to że nie mam anteny stacjonarnej i nawet głupich informacji czy meczu jakowegoś człowiek sobie nie może obejrzeć mimo że kasę wyłożył...

Może by jedną INTERWENCJĘ Polszmat zrobił o własnym profesjonaliźmie...

Wspólczuję.

Proponuję skorzystać z adresu:

Interwencja

Ul. Ostrobramska 77

04-175 Warszawa

(0-22) 514 43 23

e-mail: interwencja@ polsat.com.pl

Zastanawiałem się nad tym.

Poważnie.

Tylko nie sądzę żeby mieli na tyle uczciwości i odwagi, by o własnym dziadostwie program robić... :-?

Ale dzięki za dobre słowo.

kup antenę pokojową i bedzie.

:wink:

Majeczko kochana !

Tobie to łatwo pisać, ale gdybyś pomieszkała na górkach to zobaczyłabyś jakość programów z anteny stacjonarnej.

Tylko talerz wchodzi w grę ...

mam pokową. Odbiera 4 programy I, II Kraków, Polsat. Na tvn - wielkie opady sniegu...............

Ale nam wystarcza, my prawie nie oglądamy tv :roll:

mam pokową. Odbiera 4 programy I, II Kraków, Polsat. Na tvn - wielkie opady sniegu...............

Ale nam wystarcza, my prawie nie oglądamy tv :roll:

u mnie dachowa pozwalała na odbiór II TVP (wielkie opady śniegu)

i tyle ...

ja też nie oglądałem ale od jakiegoś czasu jestem bardziej uziemiony

no i jestem uzależniony od piły i noznej i siatkowej