Rocky 18.11.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Pasek z informacjami o forum, ten z listą obecnych użytkowników jest teraz na dole strony, natomiast na górze pojawił się pasek z linkami do muratordom.pl. Jakoś tak wygodniej było gdy ten pierwszy pasek był na górze, tzn. gdy automatycznie po otwarciu strony głównej było widać kto jest na forum. Ale gdyby jeszcze ten pasek dodać na górze to pewnie znów byłoby niezbyt dobrze, bo wiązałoby się to z koniecznością przewijania strony, żeby cokolwiek przeczytać. Może więc zamienić miejscami te paski? Widzicie wogóle taką potrzebę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Dla mnie to bez różnicy, bo i tak nigdy na "liste obecnosci" nie patrze.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Mi tez pasował bardziej pasek z listą aktywnych użytkowników na górze. Naciskając "zobacz posty od ostatniej wizyty" przy okazji odruchowo patrzyłem kto jest online. A na dole taka lista jest bezużyteczna - nie będzie się chciało skrolować w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.11.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 To teraz kolej na wpis osoby, która jest na forum od 16 grudnia 2003r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Faktycznie ładnie się ułożyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.11.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Zaburze waszza hronologie A serio to rzeczywiscie poprzednio bylo duzo lepiej bo odrucho czlowiek rzucil okiem na tego kto jest online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.11.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Mnie tez bardziej podobała się poprzednia wersja, ale podbno jestem koserwatywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 19.11.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Witamszary pasek z informacjami o zalogowanych został przelozony na doł gdyż w poprzedniej postaci na pierwszym ekranie prawie nie bylo wodac watkow forum.jali jednak wiekszosc wypowiadajacych sie bedzie za "powrotem do tradycji" to przywrocimy pasek na gore.prosze zatem o wypowiedzi i opinie web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 19.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Reklamy na dol, uzytkownicy do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ja takze jestem za tym aby powrócić do poprzedniego rozmieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.11.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Ja też jestem za starym porządkiem.Gdyby nie post Rockiego to bym nadal myślała że w ogóle nie wyświetlają się osoby obecne i że jestem sama na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 19.11.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Też wolałam poprzednią wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Hallo czy ktoś to czyta? Rocky możesz z tego zrobić ankietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 A i jak już idziemy w białe i czerwone, to może by zamienić kolory w nagłowkach tematycznych i przyciskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.11.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ja też chcę powrotu do starej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 19.11.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Ja też jestem za starym porządkiem. Gdyby nie post Rockiego to bym nadal myślała że w ogóle nie wyświetlają się osoby obecne i że jestem sama na Forum. Ze mna bylo to samo... Sie podpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.11.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Ja tez wole aby pasek wrocil na gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.11.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 bravo Rocky!!! Mnie tez bardziej podobała się poprzednia wersja, ale podbno jestem koserwatywny the some to me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.11.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Myślę, że można spróbować umieścić link do muratordom.pl - najlepsza strona domowa po lewej stronie, a obok dać banner reklamowy [czyli tak jak było to w starej wersji forum]. Podobnie jest na głównej stronie http://www.muratordom.pl , tylko tam gdzie jest "Szukaj informacji", trzeba dać banner. Powinno się zmieścić. Zresztą na głównej obrazek z odnośnikiem do strony domowej zajmuje zdecydowanie mniej miejsca u góry, więc tu też jest blisko centymetr do odzyskania. Sponsor uzyskałby właściwe mu miejsce, a osobom niechętnym reklamom łatwiej byłoby ominąć wzrokiem takie coś na samej górze Pod tym ciemniejszym, bordowym paskiem podkreślającym odnośniki ładnie wtedy będzie wyglądał pasek z linkami do czata, skrzynki priwów itp. Można chwilowo wywalić link do "Grupy" - i tak nie ma żadnych, a miejsce zabiera - teraz dodatkowo jest dziwnie połączony z najważniejszym na Forum linkiem do "Szukaj". Pod tym dać cały sektor z dołu - zwykle zajęte są tylko 3-4 wiersze z zalogowanymi, nie powinno to przeszkadzać w korzystaniu z Forum. Co do czerwonego zestawu linków: - nie działa linkowanie do "Bank produktów i usług" [a na głównej działa] - w Operze [ver. 7.51] nie działają żadne linki z czerwonej sekcji, podświetlają się na biało i dalej nic. W IE, Mozilli i Firefoxie - bez problemu. Netscape'a nie sprawdzałem. A i jak już idziemy w białe i czerwone, to może by zamienić kolory w nagłowkach tematycznych i przyciskach? Nie wyobrażam sobie Forum innego niż z żółtymi elementami graficznymi. Teraz zresztą jest optymalny zestaw - 3 kolory główne i chyba wystarczy. Aha, jeszcze jedno: Czy w ostatniej kolumnie "Moderatorzy", zamiast układu "Redakcja, EDZIA, maksiu" nie dałoby się dać "Redakcja, EDZIA, maksiu" ? Miejsce chyba jest, bo w pierwszej kolumnie "Forum" są zajęte zawsze minimum dwa wiersze, a układ strony zrobiłby się ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 jestem za a nawet .............. jeszcze bardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts