Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Strona główna

Rocky

Recommended Posts

Dziekuje wszystkim a zwlaszcza ponuremu za duze zaangażowanie w opisie strony. W zwiazku z zapotrzebowaniem na pasek informacyjny za chwile przywroce go na gore. Jesli zas chodzi o wlozenie banera kolo logo mdom - to odpada, gdyz jesli bedzie klient z inna forma reklamowa (nie banerem jak teraz ale z bilboardem 750x100) to strona sie posypie. wiec musi zostac tak jak jest.

menu gorne poprawimy rowniez pod opere, dziekuje za podpowiedz z linkiem do banku produktow i uslug.

pozdrawiam w poniedzialek porannie

web :)

Dziekuje wszystkim a zwlaszcza ponuremu za duze zaangażowanie w opisie strony. W zwiazku z zapotrzebowaniem na pasek informacyjny za chwile przywroce go na gore. Jesli zas chodzi o wlozenie banera kolo logo mdom - to odpada, gdyz jesli bedzie klient z inna forma reklamowa (nie banerem jak teraz ale z bilboardem 750x100) to strona sie posypie. wiec musi zostac tak jak jest.

menu gorne poprawimy rowniez pod opere, dziekuje za podpowiedz z linkiem do banku produktow i uslug.

pozdrawiam w poniedzialek porannie

web :)

jak sie trafi taki klient, to forum bedzie się zaczynało od drugiej strony :roll: Może lepiej przeprowadzać selekcję klientów :lol:

web, już jest fajnie. Ale zlikwiduj ten spis uzytkowników po prawej stronie przy wejściu do działów. Szkoda miejsca. :wink:

Równy gość z tego web'a :) ! Aż głupio tak kręcić, ale rzeczywiście chodziło tylko o stronę główną. Majka też uważam, że w poszczególnych działach wystarczająca była i jest linijka "Użytkownicy przeglądający to forum: ".

jakby tak nawet czyściej - przejrzyściej jest :)

a może by tak web jeszcze.. ekhem.. obok czata taki dynks umieścił z okienkiem "kto jest na czacie? " ( po kliknięciu w dynksik widać kto tam urzęduje )

to się da zrobic, widziałam na innym forum, które korzysta z tego samego skryptu, potem co prawda tę opcje zlikwidowano pod przykrywką wolniejszego ładowania strony :lol:

ale może by tu tak spróbować ?

Jesli zas chodzi o wlozenie banera kolo logo mdom - to odpada, gdyz jesli bedzie klient z inna forma reklamowa (nie banerem jak teraz ale z bilboardem 750x100) to strona sie posypie. wiec musi zostac tak jak jest.

No właśnie tego się obawiałem, że pasuje to jedynie do obecnej formy. Chociaż jako stałe miejsce na banner mogłoby zostać - w razie braku zleceń można dawać tam autopromocję np. "Dobrego Wnętrza" itp.

Ja bym dał w ogóle banner reklamowy na samą górę, a linkowanie do głównej [ewentualnie] zostawił jedynie w postaci czerwonego paska, tylko w tej wersji: http://www.muratordom.pl/budowa.htm [tu na dolnym pasku linków, obok "Projekty domów", jest link do strony głównej.]

Zawsze to kilka centymetrów wiecej, ale rozumiem, że potem z formatowaniem strony są kłopoty.

Do ponurego: w jakiej operze testowałes...u mnie jest ok.(Opera 8.5)

7.51, może to wina tej wersji ?

Muszę podmienić na tę nowszą - wszak najlepsza przeglądarka na świecie teraz bez reklam :D

Linkowanie "z domku" i do "banku" mi działa, pozostałe nadal nie.

No.. ładnie jest teraz ! :D kliku kliku [głośniki !!] :wink:

A ja jeszcze pojecze, aczkolwiek nie dotyczy to strony glownej...

Nowi czlonkowie mieli chyba w zamysle dostac jakiegos awatarka - "Witaj, zanim zapytasz..." itd.

Zamiast awatarka ja widze czerwony krzyzyk w kwadracie i dalej haslo w jednej linijce - co rozjezdza strone :(

Czy tylko ja tak mam? Czy slepne na starosc? :(

Ja widzę... inaczej. :-?

U mnie "nowi" mają dwa razy powtórzone, jedno pod drugim, toczka w toczkę to samo,

coby szukali odpowiedzi, zanim zapytają. :roll:

Sądziłam, że to taki sprytny zamysł Redakcji,

ale teraz mam wątpliwości...

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...