butterfly 20.11.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 To samo: myślałam, że jestem sama.Głosuję za poprzednią wersją.Pomysły ponury63 są godne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Głosuję za propozycjami Ponurego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 21.11.2005 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Jeśli nie da się wrócić do stanu poprzedniego - niech będzie, jako rzecze Ponury. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2005 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Podoba mi sie co mowi Ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 21.11.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Dziekuje wszystkim a zwlaszcza ponuremu za duze zaangażowanie w opisie strony. W zwiazku z zapotrzebowaniem na pasek informacyjny za chwile przywroce go na gore. Jesli zas chodzi o wlozenie banera kolo logo mdom - to odpada, gdyz jesli bedzie klient z inna forma reklamowa (nie banerem jak teraz ale z bilboardem 750x100) to strona sie posypie. wiec musi zostac tak jak jest. menu gorne poprawimy rowniez pod opere, dziekuje za podpowiedz z linkiem do banku produktow i uslug. pozdrawiam w poniedzialek porannie web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Dziekuje wszystkim a zwlaszcza ponuremu za duze zaangażowanie w opisie strony. W zwiazku z zapotrzebowaniem na pasek informacyjny za chwile przywroce go na gore. Jesli zas chodzi o wlozenie banera kolo logo mdom - to odpada, gdyz jesli bedzie klient z inna forma reklamowa (nie banerem jak teraz ale z bilboardem 750x100) to strona sie posypie. wiec musi zostac tak jak jest. menu gorne poprawimy rowniez pod opere, dziekuje za podpowiedz z linkiem do banku produktow i uslug. pozdrawiam w poniedzialek porannie web jak sie trafi taki klient, to forum bedzie się zaczynało od drugiej strony Może lepiej przeprowadzać selekcję klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 21.11.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Sa uzytkownicy u gory strony! Ale sie czlowiek dowartosciowany czuje, jak tak posluchaja prosby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 web, już jest fajnie. Ale zlikwiduj ten spis uzytkowników po prawej stronie przy wejściu do działów. Szkoda miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 21.11.2005 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 web, już jest fajnie. Ale zlikwiduj ten spis uzytkowników po prawej stronie przy wejściu do działów. Szkoda miejsca. Równy gość z tego web'a ! Aż głupio tak kręcić, ale rzeczywiście chodziło tylko o stronę główną. Majka też uważam, że w poszczególnych działach wystarczająca była i jest linijka "Użytkownicy przeglądający to forum: ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 jakby tak nawet czyściej - przejrzyściej jest a może by tak web jeszcze.. ekhem.. obok czata taki dynks umieścił z okienkiem "kto jest na czacie? " ( po kliknięciu w dynksik widać kto tam urzęduje ) to się da zrobic, widziałam na innym forum, które korzysta z tego samego skryptu, potem co prawda tę opcje zlikwidowano pod przykrywką wolniejszego ładowania strony ale może by tu tak spróbować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 21.11.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Juz powinno być ok, tak jak było poprzednio.Do ponurego: w jakiej operze testowałes...u mnie jest ok.(Opera 8.5) web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.11.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Dziękujemy za uwagi. I uwaga techniczna: domek na górze strony jest aktywny - można nim wracać na stronę główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 21.11.2005 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 domek na górze strony jest aktywny - można nim wracać na stronę główną. SUPER !!!, już nie śmiałem o tym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.11.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 I uwaga techniczna: domek na górze strony jest aktywny - można nim wracać na stronę główną. Super bardzo mi tego brakowało i już miałam się zabierać do pisania w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.11.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Jesli zas chodzi o wlozenie banera kolo logo mdom - to odpada, gdyz jesli bedzie klient z inna forma reklamowa (nie banerem jak teraz ale z bilboardem 750x100) to strona sie posypie. wiec musi zostac tak jak jest. No właśnie tego się obawiałem, że pasuje to jedynie do obecnej formy. Chociaż jako stałe miejsce na banner mogłoby zostać - w razie braku zleceń można dawać tam autopromocję np. "Dobrego Wnętrza" itp. Ja bym dał w ogóle banner reklamowy na samą górę, a linkowanie do głównej [ewentualnie] zostawił jedynie w postaci czerwonego paska, tylko w tej wersji: http://www.muratordom.pl/budowa.htm [tu na dolnym pasku linków, obok "Projekty domów", jest link do strony głównej.] Zawsze to kilka centymetrów wiecej, ale rozumiem, że potem z formatowaniem strony są kłopoty. Do ponurego: w jakiej operze testowałes...u mnie jest ok.(Opera 8.5) 7.51, może to wina tej wersji ? Muszę podmienić na tę nowszą - wszak najlepsza przeglądarka na świecie teraz bez reklam Linkowanie "z domku" i do "banku" mi działa, pozostałe nadal nie. No.. ładnie jest teraz ! kliku kliku [głośniki !!] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 21.11.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 A ja jeszcze pojecze, aczkolwiek nie dotyczy to strony glownej... Nowi czlonkowie mieli chyba w zamysle dostac jakiegos awatarka - "Witaj, zanim zapytasz..." itd. Zamiast awatarka ja widze czerwony krzyzyk w kwadracie i dalej haslo w jednej linijce - co rozjezdza strone Czy tylko ja tak mam? Czy slepne na starosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 ja też tak widzę We dwójke raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ja widzę... inaczej. U mnie "nowi" mają dwa razy powtórzone, jedno pod drugim, toczka w toczkę to samo, coby szukali odpowiedzi, zanim zapytają. Sądziłam, że to taki sprytny zamysł Redakcji, ale teraz mam wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.12.2005 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Proszę o rozdzielenie potworka 'GrupySzukaj' na 'Grupy' i 'Szukaj'. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 świateczne porządki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts