prosciu 18.11.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 mam pytanko mamy 2.2 ha ziemi "siedliskowej" prawdopodobnie w mojej gminie to za mało na zabudowe siedliskową ale czy ziemia posiadana w innej gminie wliczana jest w ogólny metraż ? moi rodzice mają kilka poletek które chcą na mnie przepisac żeby było weselej mają je w dwóch gminach po dwóch stronach drogi wiec miałbym razem po przepisaniu 6.5 ha tyle ze w trzech gminach sąsiadujących ze sobą ale w znacznej odległości od siebie. czy to wystarczy czy muszę miec wszystko w jednej gminie ? dobrze ze zrobili wieksze województwa bo wcześniej była to droga graniczna miedzy województwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo77 20.11.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Cześć!z tego co mi wiadomo, a interesuję się tym bo też będę budować na prawach siedliska, ziemia musi być w jednej gminie - przynajmniej tak jest u mnie, ale co gmina to obyczaj więc zapytaj u siebie, u mnie dodatkowow muszę mieć te ha na własność, a wiem że w innych gminach wystarczy dzierżawa... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts