arturpawel 14.07.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 są jescze fronty lakierowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 02.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Szukam jakiegoś pomysłu na szafę do wiatrołapu - mam tam na podłodze ułożony w szachownicę szaro-żółty marmur na zmianę z czarnym bazaltem. Myślę, ze szafa powinna byc w tym wypadku czarna, ale może macie inny pomysł? A jeśli czarna to z czego, żeby nie odbijały się bardzo paluchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 09.09.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 odświeżam wątek powiedźcie mi jaka jest różnica pomiędzy tymi materiałami i co wybrać jako front szafy wnękowej tak żeby przy białym szkle nie było widać co jest wewnątrz? a przy okazji może ktoś z Poznania i okolic poleci jakąś firmę Pana Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts