Senser 19.11.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Chodzi oczywiście o coś niezbyt drogiego, ale w miarę porządnego (ile to już razy tu to usłyszeliście?? ). Coś co się nie będzie chybotać pod własnym ciężarem... Czy to co widać po marketach typu Castorama nadaje się na coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 19.11.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Fajne zestawy są w Ikei,nawet niespecjalnie drogie.Można je w dowolny sposób konfigurować,włącznie z narożnikami.Wysokości również są różne plus nakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.11.2005 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Ikea...nie wpadłbym na to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 19.11.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Ikea...nie wpadłbym na to.... No i to przy samym wyjściu .Mają tez super wieszaki,np. na rowery,koła itp.Są to takie aluminiowe szyny do których wkłada sie wieszaki.Te szyny mozna ciąć na dowolna długość .Ten patent podoba mi sie bardzo .Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 19.11.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Senser, kantówka 8 cm przyczepiona do podłogi i sufitu blaszkami (takimi z kątem prostym), poprzeczki z tego samego i blaty z płyty OSB.Jak ktoś udostępni miejsce na serwerku mogę dać foty jak ja to zrobiłem.Cyfrak jest, garaż tuż obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 19.11.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Senser, kantówka 8 cm przyczepiona do podłogi i sufitu blaszkami (takimi z kątem prostym), poprzeczki z tego samego i blaty z płyty OSB. Jak ktoś udostępni miejsce na serwerku mogę dać foty jak ja to zrobiłem. Cyfrak jest, garaż tuż obok. Pomysł dobry. Ile cię wyniosły koszty ? Ja mam takie drewniane za 45 zł sztuka (mam 4 sztuki). Spokojnie wystarczają - cięzkie elementy warto dawać na dolne półki - stabilizuje to kontrukcję. A jak ładnie pachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.11.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 A ja zastanawiam się nad szafkami z ceowników. W hurtowni elektrycznej widzialem cały zestaw różnych ceowników, zetowników, wieszaków, trzymadel i diabli wiedzą czego jeszcze produkcji firmy (uwaga reklama ) Baks (mają stronkę z katalogiem). Takie coś powinno być sztywne i stabilne, bo już mnie te "regały" z hiperku z blachy <1mm dobijały. Chwiały się przy przechodzeniu obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 20.11.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Senser, kantówka 8 cm przyczepiona do podłogi i sufitu blaszkami (takimi z kątem prostym), poprzeczki z tego samego i blaty z płyty OSB. Jak ktoś udostępni miejsce na serwerku mogę dać foty jak ja to zrobiłem. Cyfrak jest, garaż tuż obok. Może wrzuć tu: http://www.imageshack.us/ Chętnie bym obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 20.11.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Kupowałem zestawy w Castoramie -szyna z otworami przykręcana na kilka kołków rozporowych do ściany w otwory uchwyt ( jest kilka długości pozwalające na wykonanie półek o różnej szerokości) na to deska, płyta itp. Ja miałem półki z poprzedniego mieszkania które dociołem na odp szerokość. Można ustawiać na różnej wysokości, są białe czarne i szare. obciążenie do 50 kg na uchwyt ( sprawdzone) montaż bardzo prosty. Ale uwaga są w ofercie dwie firmy niewiele się róźniące wykonaniem ale znacznie ceną. Kupowałem tańsze i jestem zadowolony. Robiłem także półki w garderobie mocowane do płyty gipsowo kartonowe. W garażu do porothermu i się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.11.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Z kantówki...w sumie to raczej nie zbyt skomplikowany sposób....i pewnie nie drogi....nie wiem jak tylko to przymocować do sufitu?? (strop terriva) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszż 18.01.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ikea...nie wpadłbym na to.... No i to przy samym wyjściu .Mają tez super wieszaki,np. na rowery,koła itp.Są to takie aluminiowe szyny do których wkłada sie wieszaki.Te szyny mozna ciąć na dowolna długość .Ten patent podoba mi sie bardzo .Pozdro Witam, mieszkam daleko od wszelakiej IKEI dlatego mam pytanie gdzie moge coś takiego obejrzeć?? może jakieś miejsce w necie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.01.2006 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Jakąś cieżko mi się wybrać...ale widziałem reklamę z Castoramy, nie wiem czy to jeszcze aktualne...chcę to kupić ale znając życie pewnie mi się to nie uda....chyba do 400 kg/półka, jest ich w sumie 5 w cenie 118,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 18.01.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Kupowałem w BMSERWIS http://www.bmserwis.pl typ SOEZ z blachy ocynkowanej, 90kG/półkę.Nie żałuję.Transport W-wa i okolice - gratis. 5%rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 23.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 My mamy w garażu regały z Castoramy i super się sprawdzają. Nic się nie chybocze, nie kiwa, nie ugina. Są solidne, trwałe, łatwe w montażu - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wwpaw 08.03.2018 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 (edytowane) Zdecydowanie polecam regały z . Z roku na rok zapotrzebowanie na powierzchnie do przechowywania rośnie. Ja prawie co roku dokupuję kolejny regał. zestawy castoarmowe pozwalają łączyć wiele regałów, półki mają takie same wysokości, generalnie są kompatybilne - mocno ułatwia Edytowane 9 Marca 2018 przez Tomaszs131 Lokowanie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.03.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 W garażu mam 6 regałów 2 komunistyczne i 4 z casto wszystkie są ok, ale komuchy lepsze:) Ale i tak wszystkie tak samo zawoalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczar 08.03.2018 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Ja mam w planie zrobić customową konfigurację. Garaż będę miał dość wysoki, a regały planuję do sufitu. Chce mieć w regale rozkładany stół i wszystko dopasować do siebie. Wystarczy prosty projekt i zamówić płyty z cięciem w hurtowni meblowej. Sprawa nie jest skomplikowana, kosztowo wychodzi całkiem spoko, a wszystko jest na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtf23 08.03.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Przejechać się na złom. Wyszukać fajne profile po niecałe 2 zl kg i piękne sztywne regały metalowe w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CodeSnipper 08.03.2018 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Kantówka i osb. Tylko kantówka nie z Castoramy, najlepiej od jakiegoś okolicznego producenta. Casto ma cenę x2. Zamiast osb mogą być deski. Można też odzyskać drewno z palet i z tego zrobić. Opcji jest wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 09.03.2018 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Przejechać się na złom. Wyszukać fajne profile po niecałe 2 zl kg i piękne sztywne regały metalowe w garażu halo... mamy rok 2018... społeczeństwo się bogaci... posiadacze domów wybudowanych za setki tysięcy złotych mają jeździć na złomowiska i szukać prętów metalowych, żeby budować z nich regał... halo... to nie ta epoka... towarów nie brakuje, regały w marketach po kilkadziesiąt złotych ... nowe i pachnące... halo.... pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts