pjotrzu 19.11.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 witam No właśnie. Bardzo mało osób ma przy swoim nicku informacje o zainteresowaniach. Dlaczego? Ja właśnie dziś postanowiłem tam coś dopisać - no i mam Zachęcam do ujawniania swoich zainteresowań, hobby i innych obsesji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 19.11.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może dlatego, że niczym się nie interesujemy.... Może tak się porobiło, że po pracy, po budowie i po innych obowiązkach marzymy już tylko o tym, żeby poleżeć i po-nic-nie-robić... ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 21.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 w pewnym sensie ilość odpowiedzi na ten post daje pewien obraz na sprawę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Nie interesujemy się nawet zainteresowaniami... niedopszszsz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 25.11.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ja staram się być tajemnicza - dlatego nie ujawniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 25.11.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ale Pjotrzu! z tych zainteresowań wynika, ze jesteś jeszcze bardziej interesujący niż myślałam... no, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 25.11.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Nie interesujemy się nawet zainteresowaniami... niedopszszsz... nieprawda!!! ja już wpisuję trzeci post! znaczy... interesujemy sie i to jak! a swoją drogą, Ty Matka, też nie ujawniasz... a to czemu? czuje, że to byłoby coś BARDZO interesującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 25.11.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ostatnio moje zainteresowania, to nalogowe czytanie forum muratora, chlop sie na mnie dziwnie patrzy, na sile od komputera mnie zabiera (powaznie). Czy to juz uzaleznienie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 25.11.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Tak, Twój chłop jest uzależniony od Ciebie . Szczęściarą jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 25.11.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Tak, Twój chłop jest uzależniony od Ciebie . Szczęściarą jesteś. ooo kurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 26.11.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ale Pjotrzu! z tych zainteresowań wynika, ze jesteś jeszcze bardziej interesujący niż myślałam... no, no! Uuuu, faktycznie! Gdzie je znajdujesz? Bo chyba nie jest łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 26.11.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ale Pjotrzu! z tych zainteresowań wynika, ze jesteś jeszcze bardziej interesujący niż myślałam... no, no! Uuuu, faktycznie! Gdzie je znajdujesz? Bo chyba nie jest łatwo... mozna na allegro troszę starych pap. wartościowych znaleźć ale nie wiem czy Pjotrzu mial na mysli zainteresowania kolekcjonerskie czy prawnohistoryczne czy jedne i drugie tak czy inaczej najwyraźniej zainteresowanie wzbudził spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 26.11.2005 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ale Pjotrzu! z tych zainteresowań wynika, ze jesteś jeszcze bardziej interesujący niż myślałam... no, no! Uuuu, faktycznie! Gdzie je znajdujesz? Bo chyba nie jest łatwo... witam Już mi sie wydawało, że odpowiedzi Lafcadio i Ani są najprawdziwszą prawdą, a tu proszę jednak jest jakieś zainteresowanie moim wątkiem. Niech żywi nie tracą nadziei Smutna Lidko - ja interesujący??? No skąd ! Raczej zainteresowany Moje zainteresowania są zdecydowanie kolekcjonerskie a znajduje te swoje papiery raz tu, raz tam, czyli gdzie się da. Fakt, łatwo nie jest ale jestem twardy jak suchy chleb Piszcie kochani czym się interesujecie, bo człowiek bez zainteresowań jest nieinteresujący. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 26.11.2005 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Nie interesujemy się nawet zainteresowaniami... niedopszszsz... Ło matko z córką ! Toć to tragiedja ! Cokolwiek znaczy - "niedopszszsz..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 26.11.2005 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ostatnio moje zainteresowania, to nalogowe czytanie forum muratora, chlop sie na mnie dziwnie patrzy, na sile od komputera mnie zabiera (powaznie). Czy to juz uzaleznienie ?? Od chłopa? Chyba nie skoro na siłę A swoją droga to masz zainteresowania takie jak większość tu obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.11.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 No właśnie. Bardzo mało osób ma przy swoim nicku informacje o zainteresowaniach. Dlaczego? Odpowiem za siebie : moje zainteresowania nie sa stale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 27.11.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 No właśnie. Bardzo mało osób ma przy swoim nicku informacje o zainteresowaniach. Dlaczego? Odpowiem za siebie : moje zainteresowania nie sa stale . To nie jest argument. Profil można aktualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.11.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Niektórzy piszą ...http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=936485#936485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 a swoją drogą, Ty Matka, też nie ujawniasz... a to czemu? Bardzo dziekuję za zainteresowanie moimi zainteresowaniami, ale... eeee... one nie są aż tak interesujące dla zainteresowanych, żeby się nimi interesować, jak mniemam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 No właśnie. Bardzo mało osób ma przy swoim nicku informacje o zainteresowaniach. Dlaczego? Odpowiem za siebie : moje zainteresowania nie sa stale . No i slusznie. Stala jest tylko zmiana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts