a_nea 20.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Może ktoś z Was ma doświadczenie w powyższym temacie? Palę piecem kominkowym od dwóch zim i zauważyłam, że pokój nadaje się już do malowania tak bardzo zabrudziły się od niego ściany, że nie mogę na to patrzeć. Jednocześnie nie uśmiecha mi się malowanie i bałagany z tym związane średnio co dwa lata Na ścianach mam tynk strukturalny (baranek) pomalowany farba akrylową Dullux. Macie jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 ściany gładkie mniej się brudza, poprostu na tynku strukturalnym łatwiej kurz osiada. Mozna pomalować farbami silikonowymi - łatwo sie myje. Ale znowu łatwo - gładką scianę, baranka - trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 21.11.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Może spróbuj następnym razem po malowaniu co jakiś czas odkurzyć ściany- tak mi poradzili znajomi i latam z taką babciową miotełką z piór, czy skutecznie npiszę za rok . Aaa okolice kominka- tzn czopuch niestety nie dadzą się bez przerwy odkurzać więc tam mam malowanie zapewnione, bo też już nie mogę patrzeć na brudny beż, który powstał z jasnego kremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts