Ola i Jacek 09.06.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja to zrobiłem w 2 etepach. W pierwszym kredycik na działkę, potem wszystkie papiery, pozwolenia, zezwolenia, projekty no i poszedłem do swojego banku i rozszerzyli mi kredyt na dom. Bank Multibank. Całkiem dobry. Ale muszę przyznać, że tak prześwietlony pod wzgledem finansów jak przy tym kredycie to nie byłem nigdy. Witaj blachu Czy mógłbyś zdradzić na jakich warunkacg wziąłeś ten kredyt.Jestem w podobnej sytuacji.Mam już umowę przedwstępną na dziakę i właśnie negocjuję warunki z Multibankiem.Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 04.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 wlasnie! tez jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 09.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ola i Jacek obawiam się że blachu już do tego postu nie zagląda. Też jestem ciekaw czy jest zadowolony z Multibanku. Ja mam w tym banku kredyt na działkę i zamierzam podobnie jak blachu rozszerzyć go na budowę domu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts