delfinm 20.11.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Witam!Potrzebuje dobrej rady:-) Mam mieszkanie zbudowane na poddaszu-jedna sciana granicze ze nieogrzewanym strychem co mi strasznie wychladza pokoik.Roznica w temperaturze jest straszna-nawet o kilka stopni:-? Chce ja ocieplic ale nie wiem jak sie za to zabrac i czym?Bede wdzieczna za podpowiedzPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Mariusz Cuch 21.11.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Od której strony ściany chcesz / możesz dołożyć ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfinm 21.11.2005 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Na szczescie moge od strony strychu...czyli chlodniejszej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfinm 21.11.2005 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Od której strony ściany chcesz / możesz dołożyć ocieplenie? Witam! Na szczescie moge od strony strychu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Mariusz Cuch 28.11.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Pytanie było nie bezzasadne - mogła to być np. szeregówka z sąsiadem z nieużytkowym poddaszem. Ze względu na miejsce zrobiłbym wełnę mineralną na klej, jak na elewacji, ale już bez tynkowania. Poczytaj na http://www.e-izolacje.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts