Joy1 20.11.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Jaki wybrać program do nauki słówek, dla 9-latka.Jaką grę tekstową polecicie, aby zachęcić dziecko do nauki angielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joy1 30.11.2005 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Czy nikt nie podzieli się ze mną swoimi uwagami na temat programu do nauki angielskiego dla dziecka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 nie mamy takiego programu. Prawie kazdego dnia jak jedziemy do szkoły powtarzamy i zjednym i z drugim dzieckiem. Mają programy, które obsługuje sie tylko po angielsku /muszą sie domysleć/ co ktore znaczy, także gry - angielsko-języczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joy1 30.11.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Mają programy, które obsługuje sie tylko po angielsku /muszą sie domysleć/ co ktore znaczy, także gry - angielsko-języczne. Mój synuś, ubzdurał sobie SIMSY 2. Podobno, koledzy w szkole w to grywają. Teraz tylko to mu w głowie szkoda, że są to głupotki po polsku, a nie po angielsku. Dlatego, muszę trochę ograniczać mu kompa i myślę nad czymś, co wysili jego umysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 nasz gra w wormsy, jakieś wyscigi i coś jeszcze. 4 godziny w weekend wszystkie sa po angielsku. W szkole mają kasety do nauki jezyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.12.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Dziewczyny dajcie sobie spokój z nauką angielskiego przy grach.Wiem z doswiadczenia -niestety.Mój syn co prawda świetnie mówi po angielsku-i nauczył sie tego z gier w dużym stopniu.Ale dostal ataku padaczki komputerowej!!!!!!!!!!!!!!!A cały czas twierdził że te gry to mu pomagają bo tam są dialogi i polecenia po angielsku>>>Alez ja głupia byłam.Teraz juz wiem że te błyski to powodują stany padaczkowe.Jak juz uczyć dzieci angielskiego na komputerze to jest fajny i niedrogi program Angielski Pierwsze kroki-różne stopnie trudności.Lektor ,poprawa wymowy no i bespieczne.Te Simsy to jest tez cholerstwo,jak wpisują określone kody to można uprawiać sex,są prostytutki,geje ...lepiej dokładnie sobie popatrzcie...Jak za cicho w pokoju. to cos tam broją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts