sib 20.11.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 czy ktoś buduje lub widział zbudowana Biedronke z MTM http://www.mtmstyl.com.pl/projekty/letniskowe/biedronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.11.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Umieść to pytanie w dziale projekty to moze Ktoś Ci odpowie i wklej link do projektu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.11.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Stoi w Falenicy, ale nieładna. Zwłaszcza wiaty na wózki od frontu źle się komponują. Poza tym jedno, duże pomieszczenie w środku jest niefunkcjonalne, no i te regały. sorry, musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 21.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Stoi w Falenicy, ale nieładna. Zwłaszcza wiaty na wózki od frontu źle się komponują. Poza tym jedno, duże pomieszczenie w środku jest niefunkcjonalne, no i te regały. sorry, musiałem uprzedziłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.11.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 http://www.mtmstyl.com.pl/projekty/letniskowe/biedronka/default.asp?id=23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 21.11.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Stoi w Falenicy, ale nieładna. Zwłaszcza wiaty na wózki od frontu źle się komponują. Poza tym jedno, duże pomieszczenie w środku jest niefunkcjonalne, no i te regały. sorry, musiałem uprzedziłeś mnie Wszedłem w ten wątek, aby napisać to samo, ale byliście pierwsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sib 21.11.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Stoi w Falenicy, ale nieładna. Zwłaszcza wiaty na wózki od frontu źle się komponują. Poza tym jedno, duże pomieszczenie w środku jest niefunkcjonalne, no i te regały. sorry, musiałem szkoda ze kropek nie dojrzałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.11.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Przyjżałem się owadowi i tak mi się napomyka, że: po pierwsze primo) to wolałbym mieć większy salon zamiast zrobionego na siłę tarasu, wyleję se fundamenta po to żeby postawić na nich ze dwa słupy i docieplać sufit bo przez podłogę będzie wiało, po drugie primo) może ja jakiś dziwny jestem ale nie wiem po co przy jednozbiegowych schodach taki duży otwór o góry jest. Jakby go zlikwidować to by sypialnia była lepiej ustawna. Chyba że chodzi o to by się w wąskim łózku pod skosem cisnąć. Czysty romantyzm. po trzecie primo) z tym bocianem to lekka przesada. Poza tym sra i klekocze, więc na gniazdo bocianie się nie nastawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 to chyba domek letniskowy i na takie uzytkowanie się nadaje. Jak bys chciał troche podnieść parter, to schody zrobią się za strome. Poza tym OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts