Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt ZENIT pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich Wielkopolan :D . Niedawno staliśmy sie z małżowinką włascicielami kawałka tego świata. Jak to zawsze na początku bywa - projekt... Czy ktos z Was zbudował lub buduje dom ZENIT z kolekcji Domusa (lub podobny)?

• 5 months później...
  • 2 weeks później...

Witaj,

a jednak jest jeszcze ktoś oprócz nas kto jest zainteresowany tym projektem.

My już projekt kupiliśmy, jesteśmy w trakcie uzyskania pozwolenia na budowę. Na wiosnę 2006r ruszamy z budową. Ogólnie domek jest prosty w budowie, jedynie dach trochę go komplikuje.

Ale skoro ogólnie łatwy to nad dachem można się pomęczyć.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60215

Witam.

No to chyba zaczniemy razem, ja temat Zenita podejmowałem na tym forum już dwa razy, ale jakoś nikt nie był skłonny pogadać, aż tu dzisiaj super wiadomość ktoś też będzie budował ten domek, fajnie. Napisz jak daleko jesteście, projekt kupiony? działka uzbrojona ?, jakie zmiany w projekcie ? no i gdzie budujecie.

Pozdrawiam.

Bartek :lol: :lol: :lol:

Witam.

Napisałem do Was na "projektach", bardzo się ciesze że jeszcze ktoś będzie budował ten domek, my z żoną planujemy zacząć też na wiosne, na razie jesteśmy na etapie uzyskiwania wszystkich dokumentów do pozwolenia na budowe i zmian w projekcie bo jak dla nas nie jest taki idealny ale to tylko drobnostki, bo musi być super skoro Wy no i my zdecydowaliśmy się go wybudować prawda? :lol:

Fajnie będzie jeśli zostaniemy w kontakcie podczas budowy.

Pozdrawiam i powodzenia Bartek. :oops:

Witaj.

Właśnie dostałem kosztorys z domusa jeśli Cię to interesuje to w ich wyliczeniach stan surowy zamknięty ( okna PCV, dach Brass Ceramika) to 117 tyś netto - kosztorys na dzień 2005.01.05. Pozdrawiam.Bartek.

Macie fajnego psa.

Czy już jesteście zdecydowani na budowę tego właśnie domu?

Kiedy zaczynacie? My na wiosnę 2006r

• 11 months później...