marc27 21.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Gdzie w warszawie kupić dobre żaluzje???? szukam sprawdzonego uczciwego fachowca i dobrych rolet (w miare niedrogich) Bardzo dziękuje za wszystkie poradyMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 22.11.2005 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 22.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Jak chcesz dobre ale nie tanie to Ci dam namiar. Sa to zaluzje które po "zamknięciu" sa naprawdę "szczelne " (nie widać żadnych perforacji w listewkach czyli tych otworków na sznurki - złozona żaluzja jest jedna powierzchnia. Zyłka która "ciagnie" listewki w górę jest stalowa w plastikowej osłonce. Olbrzymi wybór kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 25.11.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 podaj namiar na Forum, ciekawe czy mają też rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szel 26.11.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 duzy wybor zaluzji i rolet jest w sklepie Ardeko na Żoliborzu. http://www.ardeko.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 29.11.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 o rany ale dałem plame chodzi mi o rolety. smartcat czy ten namiar jest na rolety? Jeśli tak to bardzo proszę. Szel wielkie dzięki za info. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewsco 26.09.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 polecam firme w wawie goldoniego 1 robia rowniez meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 31.10.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 szukam sprawdzonego uczciwego fachowca marc27 - jeśli sam szukasz uczciwego fachowca, to czemu innym polecasz oszustów? Oczywiście chodzi o stolarza, którego mi poleciłeś i który ukradł mi pieniądze. Nie wiem pod jakim względem on był dla ciebie super, bo na robocie to on się kompletnie nie znał - może podzielił się z tobą kasą, a wiadomo, że za pieniądze niektórzy zrobią wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiwaw 01.10.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jeżeli szukacie kogoś z warszawy to polecam wybrać się do Radości w wawrze, jest tam producent żaluzji, rolet itd itp istniejący na rynku ponad 20 lat, w sumie mnie właśnie to skusiło. Nazywa się : Marpol ( http://www.marpol.waw.pl ) ( znalazłam ich przez allegro) ,mają duży wybór, wszystko na wymiar a nie jak w ikei gotowce,które ciężko dopasować do okna + ceny mają bardzo niskie,bo to producenci,mają własne wyroby. U mnie w domu montował żaluzje koleś od nich i jestem bardzo zadowolona:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts