mysia 21.11.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 proszę o radę i pomoc... mam zamiar zamówić szafki kuchenne w kolorze wiśni i nie wiem jakie dobrać do nich płytki na ścianę. Myślałam o jakiejs żółci, albo kremie, ale w związku z tym jak pomalować ściany? może ktoś ma jakieś fajne inspiracje kuchenne z ciemnymi szafkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 22.11.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ja w realu jeszcze nie mam jeszcze mebli kuchennych, ale mam już ściany. I tak: płytki opoczno toscania krem, do tego fugi sopro jasny beż i do tego udało sie dobrać kolor ścian w kolorze fug tzn. Duluxa kolory świata "morela" - efekt super! Kolor ścian tylko wydobył kolor płytek. No i do tego wszystkiego będę miała meble z płyty ciemny orzech. Mam próbnik i po przyłożeniu do ścian wygląda super. Zresztą oczyma wyobraźni już to widzę Myślę zatem, ze do twojej wiśni te kolory też by się sprawdziły (ja planuję sofę bordo więc też chciałam żeby te wszystkie kolory tworzyły zgraną całość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts