Darek1719499676 24.11.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Pięknie! A co z rzeczoną czystością w fugach i pomiędzy? Na razie od sierpnia jeszcze czyściutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.11.2005 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Whisperku: wiem, że koło Baniochy ceny są niezłe i wybór swietny, z wykonania też jestem zadowolona - w końcu mam od nich obudowę kominka.Wymysliłam następujący algorytm postępowania: nabiorę od nich próbek tj. kawałeczków oszlifowanego kamienia (wiem, że mają) i z tymi próbkami będę weryfikowac płytki na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Whispery! Rozumiem, że nie ma jednak trudności z wycinaniem dziur w kamieniu? A jak wykończycie pod spodem? Jakieś drzwiczki i zabudowa, pustka, czy jakiś inny pomysł? Trudności z wycinaniem dziur w granicie niewątpliwie pojawiłyby się, gdybym chciał to roboć sam. Ale jak kupujesz, to i każesz dziurę zrobić - wycięcie bodajże 70 złotych kosztowało. Oni to robiom bo umiom Ja bym się zapluł a nie wyciął. To kamień w końcu, twardy taki... A co do zabudowy - mają być jakieś drzwiczki, półeczki... Kiedyś. Jak będziemy mieli pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts