andy2005 21.11.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Mieszkanie ma 55 m, chodzi mi o całość robót wykończeniowych, łącznie z dowiezieniem materiałów. Potrzebne mi będą faktury. Klucze odbieram pomiędzy 15 grudnia a 15 stycznia i chciałbym żeby prace zaczęły się jak najszybciej. Mieszkanie jest na Ursynowie. Wiem, że jest już bardzo późno, ale straciłem kilka tygodni na rozmowy z dwoma ekipami, które pomimo zaawansowanych rozmów (jak najbardziej pozytywnych!) po prostu przestały się ze mną kontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrekkrak1975 25.11.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 mozemy sie podjać tego zadania proszę o kontakt na priv lub 0.603.209.638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts