zawisza 21.11.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 chciałbym położyć w kuchni, na ścianie, zamiast glazury szybę hartowaną. Nie wiem tylko, gdzie można ją zamówić i ile to kosztuje? Jakie są wady i zalety tego rozwiązania? proszę o info? [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.11.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Ale po co? Przezroczysta ta szyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawisza 22.11.2005 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witaj, Myślę o szybie piaskowanej lub matowej, może być biała lub zielona, na pewno nie przezroczysta. Myślę, że tak będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.11.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 uzyj czasem funkcji "szukaj" http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=54076&highlight=szyba http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=41142&highlight=szyba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebanek 22.11.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ja zamawiałem szyby hartowane do drzwi wewnętrznych (nie chciałem by przypadkiem się potłukły, bo zrobiłem na nich "malunki") w hurtowni szkła. Trzeba przy zamówieniu podać dokładne wymiary, gdyż szkło musi być przycięte i oszlifowane przed hartowaniem. Po hartowaniu szkło nie nadaje się do żadnej obróbki. Niestety hartowanie na zamówienie trwało 4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawisza 22.11.2005 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Dzięki za podpowiedź (robert) i uwagę o hartowaniu, bo czas ma tutaj duże znaczenie.... ulga remontowa. Jestem przekonany do tego pomysłu. Doświadczeniami podzielę się wkrótce. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts