Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kiedy para ma sie kochać?

butterfly

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani!

Tylko na becikowe nie dajcie się nabrać!

A ja dalej czekam na wiadomość - ile za bliźniaki?

Ale becikowe tylko dla najmniej zarabiających, więc się raczej nie załapiesz

:wink:

• 3 weeks później...
Kiedy oboje chcą (lub jedno da się przekonać), a dziecko śpi :D

A co zrobić kiedy przyduże dziecko nie chce spać i specjalnie się kręci po domu?? :D

Mam to samo !

Pomysł na duże dzieci - wysłać na noc do dziadków :D

Bo kiedy próbuję poczekać aż zaśnie to kończy się tym, że zasypiam dużo wcześniej :wink:

Kiedy oboje chcą (lub jedno da się przekonać), a dziecko śpi :D

A co zrobić kiedy przyduże dziecko nie chce spać i specjalnie się kręci po domu?? :D

Ja mojemu dziecku (2 lata) puszczam w weekendy rano Kubusia Puchatka, Pata i kota itp. Jak na razie metoda się sprawdza, gorzej w dni powszednie ... :-?

Gość M@riusz_Radom

Idzie sobie mała, biedna myszka aż dochodzi do rzeki. Ponieważ to była duża rzeka z bardzo mocnym prądem to myszka się wystraszyła, że nie przepłynie i mówi do ptaka stojącego obok:- Ja taka mała biedna myszka a Ty taki wielki i silny, prosze złap mnie i przewiez na druga stronę...

- Nie.

- No proszę...

- Nie!

- No ale blagam...

- NIE!

Ptak odleciał... Myszka sie wkurzyła, zebrała wszystkie siły, wskoczyła do wody i ostatkiem sił przeplynela na drugi brzeg. Wychodzi cala mokra, zupełnie przemoczona.

- Jaki z tego morał?

- Jak "ptak" jest twardy to "myszka" musi być mokra

A nawiązując do tematu - kiedy? Jak najczęściej bo to podobno przedłuża nam życie ;)

Gość M@riusz_Radom
Mariusz tu chodzi o prowadzenie polityki prorządowej, a nie o pobieranie dłużej emerytury. :-?

komplikujesz, zawsze można zejść w trakcie uniesienia prawda ? :) W sumie to fajna śmierć by była ;)