mirek_gdynia 28.11.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Kochani! Tylko na becikowe nie dajcie się nabrać! A ja dalej czekam na wiadomość - ile za bliźniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.11.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Kochani! Tylko na becikowe nie dajcie się nabrać! A ja dalej czekam na wiadomość - ile za bliźniaki? Czyżbyś był zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.11.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Kochani! Tylko na becikowe nie dajcie się nabrać! A ja dalej czekam na wiadomość - ile za bliźniaki? Ale becikowe tylko dla najmniej zarabiających, więc się raczej nie załapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 28.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Kochani! Tylko na becikowe nie dajcie się nabrać! A ja dalej czekam na wiadomość - ile za bliźniaki? Czyżbyś był zainteresowany? Markus, czyżby przemawiała przez Ciebie chęć łatwego zarobku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jak to łatwego? Trafić w bliźniaki to sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.11.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 To może bliźniaki będą premiować poczwórnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.11.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz . Pytanie powinno być inaczej postawione: Jak rozpoznać udawany ból głowy od prawdziwego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 29.11.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Jak to łatwego? Trafić w bliźniaki to sztuka Jak to trafić w bliźniaki? Czyżbym o czymś nie wiedział? W sumie to młody jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 20.12.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kiedy oboje chcą (lub jedno da się przekonać), a dziecko śpi A co zrobić kiedy przyduże dziecko nie chce spać i specjalnie się kręci po domu?? Mam to samo ! Pomysł na duże dzieci - wysłać na noc do dziadków Bo kiedy próbuję poczekać aż zaśnie to kończy się tym, że zasypiam dużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 20.12.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kiedy oboje chcą (lub jedno da się przekonać), a dziecko śpi A co zrobić kiedy przyduże dziecko nie chce spać i specjalnie się kręci po domu?? Ja mojemu dziecku (2 lata) puszczam w weekendy rano Kubusia Puchatka, Pata i kota itp. Jak na razie metoda się sprawdza, gorzej w dni powszednie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.12.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Idzie sobie mała, biedna myszka aż dochodzi do rzeki. Ponieważ to była duża rzeka z bardzo mocnym prądem to myszka się wystraszyła, że nie przepłynie i mówi do ptaka stojącego obok:- Ja taka mała biedna myszka a Ty taki wielki i silny, prosze złap mnie i przewiez na druga stronę... - Nie. - No proszę... - Nie! - No ale blagam... - NIE! Ptak odleciał... Myszka sie wkurzyła, zebrała wszystkie siły, wskoczyła do wody i ostatkiem sił przeplynela na drugi brzeg. Wychodzi cala mokra, zupełnie przemoczona. - Jaki z tego morał? - Jak "ptak" jest twardy to "myszka" musi być mokra A nawiązując do tematu - kiedy? Jak najczęściej bo to podobno przedłuża nam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.12.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Mariusz tu chodzi o prowadzenie polityki prorządowej, a nie o pobieranie dłużej emerytury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 21.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 4 razy po 2 razy8 razy raz po razo północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze z raz jakos tak to było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 21.12.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Mariusz tu chodzi o prowadzenie polityki prorządowej, a nie o pobieranie dłużej emerytury. komplikujesz, zawsze można zejść w trakcie uniesienia prawda ? W sumie to fajna śmierć by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts